Мукачівець Василь Козар переміг на "Танцюють всі! - 4"

19
10

23 грудня відбулося гала-концерт танцювального шоу "Танцюють всі! -4». Після чотирьох місяців виснажливої ??боротьби було названо ім'я переможця четвертого сезону. Ним став ... Переможець отримав грошовий приз у розмірі 500 000 гривень і можливість відвідати майстер-класи найкращих хореографів США і відвідати найкращі танцювальні шоу Лас-Вегаса.

У минулому ефірі відбувся суперфінал, в якому глядачі могли побачити виступи чотирьох суперфіналістів четвертого сезону: Василя Козар, Родіона Фархшатова, Галини Пехи та Тісато Ісікава.

У сьогоднішньому гала-концерті двадцятка танцюристів четвертого сезону шоу виконала свої найкращі танці, які вони виконували протягом проекту.

«Танцюють всі-4», - це формат шоу SoYouThinkYouCanDance? («Думаєш, ти вмієш танцювати?") Британської компанії RDF. Це конкурс талантів для всіх, хто думає, що він вміє танцювати, для представників всіх напрямів і танцювальних стилів.

Нагадаємо, звання кращого танцюриста України першого сезону «Танцюють всі!», Грошовий приз і золотий кубок належать Олександру Останіну.

Переможницею другого сезону шоу стала чарівна Наталя Лигай.

А найкращим танцюристом Україні третього сезону став учасник з маленького міста Хорол Полтавської області Олександр Геращенко.

Беззмінні ведучі проекту - Лілія Ребрик і Дмитро Танкович.

Коментарі

Ж
журналіст

Шановні працівники "Мукачево-нет"!!! Стежте, які ви матеріали опубліковуєте!! Бо "Після чотирьох місяців виснажливої ??боротьби було названо ім'я переможця четвертого сезону. Ним став ... Переможець отримав грошовий приз у розмірі 500 000 гривень..." Речення НЕДОПИСАНІ просто!!! Жах...

Ж
журналіст

Шановні працівники "Мукачево-нет"!!! Стежте, які ви матеріали опубліковуєте!! Бо "Після чотирьох місяців виснажливої ??боротьби було названо ім'я переможця четвертого сезону. Ним став ... Переможець отримав грошовий приз у розмірі 500 000 гривень..." Речення НЕДОПИСАНІ просто!!! Жах...

К
Каролінка

ВАСЯ ТИ НАЙЛІПШИЙ !Так тримай! BEST OF THE BEST !

Ч
читач

Це талановитий хлопець! Умнічка! Так тримати!Нехай знають наших закарпатських мукачівців у всьому світі! По перше це дуже вихований і скромний хлопець, вчиться у двох вищих навчальних закладах України паралельно!В університеті Поплавського в Києві та заочно в Мукачівському державному університеті.Ця перемога далася йому дуже важкою та виснажливою працею.Він досяг таких висот, завдяки силі волі,виснажливим тренуванням та заповітній мрії.На таких проектах слабі не витримують, лише сильні духом та витримані перемагають, такі хлопці як Василь з Мукачева -це приклад для наслідування для сучасної молоді.У нього все попереду! Щасти тобі Васильку завжди! Люблячі тебе земляки!!!

Т
Танюша

Вася ти Супер!!!Вітаю тебе!!!!Ти достойний перемоги.Твої танці це показали: сучасно,ритмічно,енергійно,навіть очей не можна відвести)Молодець:))))))Умніца)

Б
бе-бе

ааа він умні4ка танцює суперсько, до ре4і живе на моїй вулиці, мій сусід!!!

Д
Дмитро

Я знаю Василя давно. И те що пише студентка повна херня і не правда!!!

О
Ольга

Вiн молодець! А ти студентко,краще за собою дивись....

Д
джои

ахахахахах пацан росвиговський давай тепер усим пиво треба ставити блин вболтвали и допомагали))))))))0пиваса морееееееее

Н
Наталя

ЦЕ БУЛО ЗРОЗУМІЛО ЩО ВІН ПЕРЕМОЖЕ ЩЕ ТОДІ КОЛИ ПОПАВ У 20тку ) БО ЗАКАРПАТТЯ ЗАВЖДИ ЗА СВОЇХ СТІНОЮ, ТОБТО МОБІЛЬНИМИ ПІДТРИМКАМИ! А ВАСЯ МОЛОДЕЦЬ, ХОРОШИЙ ТАНЦІВНИК )

Читайте також