Мукачівець виборов третє місце із розв’язування шахових композицій

10
1

Вихованець гуртка «Шахи» (кер.Коворданій В.Є) Мукачівського Будинку школярів Євгеній Пумпинець виборов третє місце серед юніорів в 25-му ювілейному чемпіонаті України із розв’язування шахових композицій.

Він був вперше проведений в Мукачеві 18-20 березня 2011 року.

Юнак займається в гуртку з вересня 2008 року,пройшов шлях від аматора-початківця до шахіста першого розряду. Цьому сприяло його серйозне ставлення до навчально-тренувального процесу. Здібний хлопець швидко прогресував і показував кращі результати:

- володар «Кубка Локкера-2011»;

- абсолютний результат (9 очок із 9-ти можливих) на першій дошці команди Будинку школярів у П’ятих юнацьких іграх Закарпатської області у 2010 році;

- переможець міжнародного дитячого шахового фестивалю «Різдвяне Мукачево-2011» в номінації «Класичні шахи».

Навесні 2009 року Євгеній вперше спробував свої сили у конкурсі із розв’язування шахових композицій, який проводився газетою «Новини Закарпаття». А вже наступного року в цьому ж конкурсі він увійшов у десятку найсильніших.

Цей набутий досвід допоміг йому не спасувати перед іменитими суперниками, показати гарний результат і вибороти Бронзову медаль у 25-му ювілейному чемпіонаті України із розв’язування шахових композицій.

Вітаємо Євгенія з черговою перемогою та бажаємо подальших успіхів за шаховою дошкою!

Коментарі

Х
ХоХо

Женя, уперед на майстра!!!!

Читайте також