Мукачівець за 300 гривень може потрапити до в'язниці

24
8

Правоохоронцям вінпояснив, що вчинив грабіж, бо йому терміново потрібні були гроші.

Патрулюючи вулиці Мукачева, співробітники патрульно-постової служби Мукачівського міськвідділу міліції почули крики про допомогу.

Кричала жінка, від якої вуличний грабіжник вихопив із рук гаманця й став тікати. Навздогін за злодієм кинулися перехожі. Далі до переслідування підключились патрульні міліціонери, які вже через декілька хвилин наздогнали й затримали грабіжника. 

Як з'ясувалося, пограбунок скоїв 48-річний мешканець с.Руське Мукачівського району.

Від перехожої грабіжник викрав гаманець, в якому було 300 гривень.

Речовий доказ вилучено. Слідчий відкрив кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Інформація Мукачівського МВ УМВС

Коментарі

Х
хаха

Крадіть і убивайте людей так як Балажки, з крадених грошей заплатіть Феєрам і Камінським(особо продажним суддям) і вам нічого не буде. Може...

5
555

І Камінський(судя)тварь!!!!!Взяточник чортовий!!!!Щоб він здох. Взяв хабар руку відрубати!!!!

5
555

А чому бдять нема законів і кодексів (україни) кончиної для оберуполномочених органів,прокурорів судів хабарників чортових!!!!!!! А (кролик)Е*******чий обкрадуе (державу) як йому хочется а жебрака в тюрьму!!!!Будь вони прокляті!!!!!

С
Селюк

Це квіточки. Завтра будуть бігати зі зброєю з АТО, в Києві вже такі факти мають місце. Як тоді заспіваєте?

ДО
до отпустить

До отпустить ти чи гальмо або навчися читати сенс що людина пише! Він пише що мажори що хочуть те й роблять, і все їм дозволено а простого хлопця за 300грн. за решітки посадять! Що такі як Балажі все їм дозволено і не хто їм не чого не робить!

О
отпустить

Та да, вручить ему награду денежную за то что украл кошелёк!)

ВЩ
Ви що зовсім?

Це смішно читати, значить комусь мож бухою за кермом людей вбивати і травмувати таким як Балажка, тому що у неї гроші і вона купує всіх, прокурорів ментів суддів, і їй не чого? ходить по кафе, а простого смертного посадити? що взагалі страх втратили? так над людьми знущатися? на міські роботи його а не у в'язницю за 300грн. хто то міліони краде і не чого, що стару Балажку нико не садить за гради та грощі державні розкрадае і нико нич не баче посліпли?

7
77

йсе щи лем начало!!!!!!!!!!!!

Читайте також