Мукачівець за пів ночі встиг вкрасти 8 камер спостереження (ФОТО)

12
16

Поліція затримала викрадача на вулиці І.Франка.

Сьогодні, близько 4 год 50 хв екіпаж патрульної поліції отримавм повідомлення про те що на перехресті вул.Миру та вул.І.Франка невідома особа викрала відеокамеру зовнішнього спостереження.

На вул.І.Франка помітили підозрілу особу яка рухалась на велосипеді та мала на спині рюкзак, на вимогу зупинитись не відреагував та проїхавши далі кинув велосипед і почав втікати по залізничних коліях.

Правоохоронці встановили особу затриманого – 20-річний мешканець Мукачева, який раніше неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. При собі хлопець мав рюкзак, з якого працівники поліції вилучили сім камер відеоспостереження та рукавиці. Походження камер мукачівець пояснити так і не зміг. 

Правоохоронці встановлюють власників викрадених відеокамер. Наразі відомо, що три з них були встановленні в рамках проекту «Безпечне місто», центр спостереження яких виведено до адмінбудівлі Мукачівського відділу поліції.

— За даним фактом слідчі проводять досудове розслідування та кваліфікують дії крадія за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років, — повідомили правоохоронці.

Коментарі

Я
Я

Слухай "нечисть" рот закрий, якщо хоч шось сказати, скажи йому в обличчя. А не понти ганяй под анонімом.

Н
нечисть

За сього козла уже старий гроші давав, через нього уд переживань умерла му мати,а воно дале за свое! У нього якщо я не помилявуся,є условний термін! так най му упаявуть по повнуй! Поганяла його "ШУРІК" .Фамілія Шмуров А там де вун знимав камери будьте дуже уважними,бо не за камерами "ОНИ"прийшли!

Г
Голесо

Слабое крiплення на камерах,на три сомреза...(3см)!кронштей мавби на анкера крiпитися,бо болгарков,автогеном требе знимати... на висоту...бо не доставали...))циганота скоро собак начне красти,якi сторожать))

С
СВОЙ

РТИ ЗАКРИЛИ ДЕРЕВЕНЩЕНА !!!!!!!! ТО НАШ ПАЦАН !!!!!!

5
555

треба зашось жити у сий европейський держави.

O
oleg

похоже что-то намечается! он не воровал камеры,а убирал видео-наблюдение!!!

ДМ
до Мишо

З какого села етот Артур воробок ?

ДВ
до вчительки

навчися пояснюввати вчителько з таким пояснюванням наші діти не будуть нічого знати

П
Планує

Планується крадіжки в тому районі де вкрадені камери. Він відноситься до групи злочинців які через деякий час будуть діяти!

О
Олександр

убити нахер.... із злодія нигда не буде нормальний чоловік... знаю я таких ворюг... 100 процентів го пустять як дасть бабки... у одного знайомого з магазина вкрали речі та він сам встиг спіймати злочинця, і шо ви думаєте? заніс 20 штук і гуляє на волі, вихід є... хто знає цього злодія - най му перерже гортанку, інакше порядку не буде...

М
мішо

то Артур воробок лізать камери знімать

3
369

кідь уже неодноразово та чом не сидить у буцегарні у свої 20 років!!!!???

В
Вчитель

Слова з пів- пишуться: перед приголосним та голосним - разом, перед власною назвою - через дефіс, а перед я, ю, є, ї - з апострофом. Наприклад, півкниги, піволівця, півночі, пів-Києва, пів’яблука.

М
Мукачівець

Камери зовнішнього спостереження.Орфографічний словник вам в поміч, шановна редакція... ;)

М
Мукачівець

Ну зараз побачимо чи позвонить міліція і укаже морду цього ворюги.Недавно і у мене у тому районі камеру украли.Чи візьмуть гроші та го пустять.

М
Мокачіно

Най суко одробляе бо то наші гроші !!!!

Читайте також