Мукачівка, яка потрапила в реанімацію в Таїланді, отримає 85 тис грн. допомоги від міської влади

17
9

Відповідне рішення про надання матеріальної допомоги підписав сьогодні мер Мукачева Андрій Балога.

Рішенням виконавчого комітету родина Юлії Міронової отримає 85 тисяч гривень матеріальної допомоги.

Нагадаємо, відома в Мукачеві та за його межами Юлія Міронова потрапила в реанімацію у Таїланді, втратила зір. 

 

Коментарі

Н
Наталья

Люди, причём здесь пиар???? Мэрия реально компесировала нам оплату госпиталя. Люди помогают кто как может, мы всем благодарны. Или это тоже пиар? Нам звонили абсолютно незнакомые люди и советовали обратиться к Балоге, так как он когда то и им помог.

R
ri0

Те, що видаляють коменти - не забувайте, що ви всі ніхто і місце ваше хай не кажу де. Зайвий раз нагадують. І те, що мер комусь допоміг, але не питайте чому, а комусь просто зробить вигляд, що вислухав, теж не ваша справа і в коментах тут обговорювати не потрібно.

Р
Руснак

А читавісь притчу про ближнього.Коли Ісуса зазвідали кого щитати ближньим, то согласно ученію Христа того, ко до тебе проявив милость. А ближнього треба любити, як самого себе. Поклон то знак поваги до ближнього!

Р
Руснак

Вася, пувірь і своїх гроши Балоги дали много на спасенія люди.Айбо,які они багаті не были, всім не годни помогти.Бо наш наруд просто унічтожавуть.Се не видіть, лем вать дурный, вать заінтересованый.Я перед Балогами в подяці низько кланявуся.Я не чов іще не про єдных діячу обы тулько помагали нужденным.Но як за такі добрі діла мош чоловіка хаяти?

ДМ
До мукачівець

Ага всі й потім тому копілки стоять в балоги в супермаркетах. Що тим дітям непомагають

М
мукачівець

ваську а ти ще не замітив що мукачівці всі хто не має змоги (фінансів) на дороговартісне лікування його отримують через соц захист чи црл.

Р
Руснак

Вася чому ты так говориш? Ты такі толкові коментарії пишеш. Тать дубрі што Балога душевна людина! Ко в сись час поможе людині? Молодый чулувік із Тячева вчора вмер бо бандітська власть не дала гарантії оплаты Білорусії,чужа держава готова была спасти, а своя вбила.Дай Бог Юлії Миронувуй щасливо здоровув вернотися думу, а Балогови здоровля і удачі. Най такима поступками піариться побулше чиновнику!

М
мукачівець

Мер - молодчина, думає про людей і робить для людей !

1
111

А чого піар,пишуть це тільки невдалі опоненти

Читайте також