Мукачівка, яку сьогодні збив екс-міліціонер, отримала чисельні тілесні травми (ФОТО)

9
3

ДТП, за участі колишнього працівника міліції, трапилось сьогодні в Мукачеві позаду Зеленого ринку.

Після виїзду на місце події слідчо-оперативної групи міськвідділу з`ясувалось, що водій автомобіля марки Skoda Octavia здійснив наїзд на велосипедиста, який рухався попереду.

За кермом автомобіля перебував колишній працівник правоохоронних органів, який у квітні 2011 року був звільнений з органів внутрішніх справ за порушення дисципліни.

Внаслідок  ДТП 45-літня жінка отримала ряд травм. Медики діагностували у потерпілої  закриту черепно-мозкову травму, забій кісток тазу, гематоми. Автомобіль та велосипед доставлені на штрафмайданчик, а дану подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань. Проводиться перевірка.

 

Коментарі

СП
Смотрящий Пітьо

А чого номера Чубірки виставили а ці прячете

В
Ваня

так там де відбулася дана аварія,міліції повно,як... щоденно,знаки стоять щодо заборони зупинки,но авто стоять недивлячись на знаки,і на міліціонерів,які ганяють бідних бабок,які з послідніх сил принесуть на базар якусь городину продати,або молочні продукти від власної худоби,або ягоди-гриби із лісу.там пішоходу пройти ніде,нето шо велосипедисту,або автомобілю,но там ще кожні 10-15 хв.автобуси свій маршрут проходять.

Z
ZET

То не Octavia а Superb !!! Назвіть фамілію героя-шумаХЕРА.

Читайте також