Мукачівка Ірина Галай відправляється на Аляску підкорювати гору Мак-Кінлі (ВІДЕО)

11
12

Разом з досвідченою командою вже 14 червня вона вирушає у подорож.

Мукачівка розповідає, що це буде її 5 вершина з 7 найвищих точок континентів. Експедиція буде повністю спортивна, без додаткової допомоги 

— Планую супер-швидко зайти на Мак-Кінлі без усякої акліматизації, ми всі троє достатньо спортивно підготовлені. Один одного бачили у горах та знаємо на що здатні, - додає Ірина Галай.

Дивіться як мукачівка Ірина Галай підкорювала Еверест.

Дивіться також: 

Ірина Галай на вершині Анд розгорнула прапор Мукачева

Ірина Галай підкорила вершину Південної Америки Аконкагуа

Ірина Галай претендує на звання найкрасивішої жінки України за версією Viva. 

Коментарі

М
Молодчинка

Молодець , так тримати ! Бажаю , покорити найвищу вершину на Марсi i без скафандру !!! А , тепер по сутi;- кому , це все потрiбно? Кому з цього всьо користь ?! Правильна вiдповiдь -самiй галайцi, iншими словами, це понти !!!! Йди собi, де хочеш , тiльки без пафосу , без реклами i т.д. Допоможи дiтям , Яким потрiбна операцiя , яких можна врятувати, щоб тi змогли жити повноцiнним життям.це буде благородно i нiхто, не буде писати : звiдки грошi, яка з цього користь i т.д. Слабо зробити такий благородний вчинок...ось вам i флешмоб . " Флешмоб благородних вчинкiв". А це все П О Н Т И !!!!!

Н
Н

Няньо в мысцевый ради накалимив

9
911

Haters gonna hate :)

П
Пішта

йой! прияжіть сисю бабу, бо домак здуріла. лем би по горам скакала. україні з того яка користь? лібше би львівськоє сміття пішла перебирати, стахановськими темпами. товди би їв і памнятник поклали. може

В
варош

Рогулі нараз про гроші. Відкрийте і ви в Косині будинки відпочинку. Чи десь инде, в Закарпатті таких місць повно. Але ні, нікчеми будуть виправдовувати свою лінь і тупість несправедливим життям.

3
3,3

Удачі, молодець дівочка!

М
мкчв

Ко би ми поміг покорити аквапарк з дітьми у Ніредьгазі? Планую дуже швидке покорення, без акліматизації.

О
Олексій

Ми дуже раді, що у деяких мукачівців є кілька мільйонів на сходження. В то час як інші ледве виживают на мінімалку. Дуже доречная новина.

М2
Мукачево 22

Щи покладіть у новини шо хтось у Турцію на море полетів!

Я
Я

А ко спонсор?

П
Петро

Молодчинка ! Удачі !

П
Пітьо

Гроші відки у сьої дамочки?

Читайте також