Мукачівка на "Ланосі" збила велосипедиста, котрий їхав по тротуару (ФОТО)

21 24

Автопризода сталася близько 13-ї години на перехресті вулиць Одеська-Митрака.

38-річна мукачівка, під час повороту на вул.Одеську  не впоралась з керуванням і виїхала на тротуар. Там вона збила 30-річного велосипедиста. 

Велосипедист отримав закриту черепно-мозкову травму, забійну рану потилиці та госпіталізований у Мукачівську лікарню.

Автомобіль поміщено на спецмайданчик Мукачівського відділу поліції. За даним фактом розпочато розслідування за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху).

Правоохоронці встановлюють обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди. Експертиза засвідчила, що жінка-водій була твереза, пише відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Коментарі

1
1

Дебіл сонечко ти!!! якщо ти шановний не бачиш...я не написала, що точно вининний велосипедист. Тож фільтруй базар!!!

Ф
Філософ

Я балдіву. Кілько туй сліпих. Написали - значить так і є. Мацкалі тоже по телевізору кажуть, шо на донбасі шахтарі воювуть. Побзирайте на фотку і повіште, ДЕ видко машину на тротуарі? Машина їхала помали, бо проїхала от лінії тротуару якийсь метр. Кіби шофер заїхала на тротуар і пак утікала, їв би писок розбили. Мало мозги включайте, і не пишіть єрунду.

ВТ
велосипед також транспорт

Велосипедистам НЕМА ЩО РОБИТИ НА ТРОТУАРАХ!Вони такі ж учасники руху,як і автомобілісти. Заб"є у вуха наушники,жене по тротуару як збісний: виїхати з двору на машині стрьомно,бо він не чує,хоть і сигналиш; з дитячою коляскою мусиш уступатися велосомарови.

Д1
До 1

Ти дeбiл??? Як винен велосипедист, якщо чітко пише шо вона на трутуар виїхала. Велосипедисти уже не мають де їхати. На дорозі стрьомно бо літають як ненормальні уже і на тротуарі збивають

С
Свідок

Для Закантаченого: На щастя є очевидці трагедії. І всі учасники ДТП знаходяться ( в реальних подіях), так як вказано на фото.

Ф
Ферко

На фото я бачу просту як 5 копійок ситуацію, яка стається кожного дня правда у більшості випадків без наслідків. Ні на який тротуар жінка не виїжджала, а їхала по кругу біля греко-католицької церкви згідно ПДР. Велосипедист їхав по тротуару вул. Одеської і у місці перетину її з кругом замість того аби зупинитися, злізти з велосипеда і ведучи велосипед біля себе перейти дорогу впевнившись що його пропускають (по правилам ПДР) рвонув поперек дороги щоб проїхати по пішоходній доріжці яка перетинає круг у напрямку до церкви. Там вони і зустрілися. Очевидна вина велосипедиста який порушив одночасно декілька правил ДР. Громадяни, вчіть ПДР.

З
Закантачені

ПЗДЦ ви що по фоткам судите,може она одїхала

1
1

Не знаю хто виний, але ці велосипедисти... завжди іздять як хочуть, перетинають дорогу будь де. То ж не виключено що виний саме велосипедист

З
Закарпатець

Я бим біціглістови повів, шо машина може бути і робоча. І побзирай на фотку і повіш, ДЕ правду написали? Де ти видиш машину на тротуарі?

М
Мукачівець

Це результат викривленого визовання.Сьогодні пішоходів навчають так, що вони ступивши на прожжу частину стають царями, а водій апріорі злочинець.Колись при ненавистному совкові з дитсадка втовкмачували, що перед тим,як переєодити дорогу, зупинись,подивись наліво, пересвідчись, що немає транспорту і т.д. по ПДР.А зараз, подивіться на відео про інциндент сьогоднішній в Ужгороді. Дитина вібігає на дорогу і дивиться на ПРАВО, добре, що Бог милував!

Б
Біцігліста

Жінці би на користь було б, кібо ходила пішки.Хфігуру покращала.А так ще атмосферу загазовує.І так машин туча або хмара на дорогах.Більше машин ,більше аварій.На редакцію не треба грішити,ПИШУТЬ як Є.Ще купу машин пригнали на чужих номерах.Хмара вона і є хмара.Китай на дорогах.

В
Висновок

Правила існують не тільки для водіїв ,але й для велосипедистів та й для пішоходів.А всі ми повинні поважати один одного на дорозі та й по життю, крім того , пішохід збитий на переході не стане щасливішим від того, що він переходив по правилам.Береженого й Бог береже! Нехай виздоровлює велосипедист від фізичних травм, а водій від потрясіння-кожному дісталося! Бережіть себе!

А
Андрій

По фотографії видно, що автомобіль водія якого звинувачюють знаходиться не на тротуарі.На підставі чого зроблені такі висновики? "38-річна мукачівка, під час повороту на вул.Одеську не впоралась з керуванням і виїхала на тротуар. Там вона збила 30-річного велосипедиста. "

О
Олександр

Якось не в'яжеться текст з тим, що я бачу. Авто стоїть посеред проїжжої частини, а не на тротуарі. І щось мені здається, що саме велосипедист вилетів з ближнього лівого на фото кута через дорогу. Якби авто їхало швидко - велосипедиста кинуло би вперед. А він я так поняв, по дотичній повалив далі. Судячи з того, куда долетів - їхав швидко, напевно швидше ніж автомобіль. Згідний з попереднім дописувачем, редактору сайту - ганьба. Як і mukachevo.net ганьба за неякісне подання новини з передчасними висновками замість констатування фактів.

1
123

Не варто робити передчасні висновки. Винним може бути як водій, так і велосипедист. А ще буває - запчастини у автомобіля ламаються невчасно...

С
Свідок

По-перше, машина розміщена по-середині дороги, а не на тротуарі. По-друге, "не впоралась з керуванням" означає наїзд на бордюр, удар в забор і т.п. У даному випадку транспорт як їхав так і зупинився. Велосипедист порушуючи всі ПДР вилетів із закритого поворота, на великій швидкості з тротуару на проїзджу частину, де немає ні знаків ні пішохідної зони. Робіть висновки. А редакція mukachevo.net займається популізмов, і вже вкотре висвітлює неправдиві факти.

П
Порошенко

ЗАбрати права...

1
123

до водія,бо такі долба,,би як ти по тротуарам їздять,велосипедист шо мав,по городинам лізати

А
Аналітик

А велосипедист був тверезий? Часто такі горе -велисопедисти,що гасають не лише на проїжджій частині,а й по тротуарам, находять біду для себе та й для водіїв.Та й тут не видно, щоб автомобіль виїхав на тротуар.Матеріал поданий однобоко,пахне модним сьогодні ПОПУЛІЗМОМ

В
Водій

А велосипедист що робив на тротуарі? Їм першим треба вивчити ПДР.

А
Алекс

сліпа куриця

РМ
Рада Модераторів

идиотизм

R
rem

. Хто, навіть випадково, але травмував або ж вбив на пішохідній частині людину - лишати прав на водіння до кінця життя. Тоді будуть всі більш уважні.

О
Оля

Копачку їв у руки, а не руль.

Читайте також