Мукачівка обіцяла за $250 організувати успішну здачу іспиту для отримання водійського посвідчення

5447 5

Жительці Мукачева правоохоронці повідомили про підозру в одержанні неправомірної вигоди за успішну здачу іспиту та одержання посвідчення водія.

Як повідомили на сторінці Закарпатської обласної прокуратури, жінка переконала знайомого, що його співмешканка не зможе успішно скласти вказаний іспит без її допомоги. В обмін на грошову винагороду у розмірі 250 доларів США підозрювана обіцяла вплинути на тих, від кого залежатиме одержання водійського посвідчення.

Після отримання усієї суми коштів підозрювана провела інструктаж щодо подальших дій на іспиті та організувала для жінки пробне практичне водіння. За другою спробою остання таки склала іспит та одержала посвідчення водія категорії В.

Дії жінки правоохоронці кваліфікували за ч. 2 ст. 369-2 КК України. Підозрюваній вже обрали запобіжний захід. Наразі слідчі встановлюють інших ймовірних причетних до схеми мукачівки.

Коментарі

Т
Томі

А здали її вони не того що вона порішала. А навпаки того що НЕ порорішала. Лохам не можна давати осознати шо они лохи

Т
треба

тать даже воробки знавуть як то ся рішать! Просто побзирати як люди убивавуть ( перебачте, їздять) на дорогах. Як живуть екзаменатор і їх начальник. І всьо

М
Мукачівець

Всьо правильно у них там усьо за бабки рішаєся . Усіх штормити

Т
Троцкій

Я знімаю капелюха перед Прокураторами. Ліва жона за цілих 250 баксів змогла організувати категорію "В". МРЕО взагалі тут не при чому. Збоку позирає, курить цігаретлики.

Читайте також