Мукачівка продавала гранати та набої прямо в центі міста (ФОТО)

14
9

Жінка стверджує, що все це знайшла на полігоні.

Сьогодні близько 10:00 до поліцейських надійшло повідомлення від 40-літнього мукачівця. Чоловік розповів, що на одній з центральних вулиць жінка пропонувала придбати в неї боєприпаси.

На місце події прибули патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група. За словами 39-річної мукачівки, всі боєприпаси вона знайшла на полігоні. Вирішила заробити на цьому грошей, тому запропонувала купити їх одному з місцевих жителів.

2 гранати (Ф1 та ГРД5), а також 79 різнокаліберних патронів вилучено та направлено в НДЕКЦ. Слідчі встановлюють деталі та обставини справи.

Коментарі

І
Іван

а шо по чому? ціни кажіть, оптовим покупцям є скидки? де ще мож купити? супермаркет б*я

ДГ
до гавномодера

а туй шо тобі ся дебіле не любило?за балог туй нич ниє,шось потер половину коментів?ідіот хворий

З
Закарпатец

Україна увійде в історію як країна, народ якої вирішив, що не хоче жити погано і... став жити ще гірше! Зате гранати вільно продаються

В
Василь

Ой,лажа,ой,лажа! Хлоп'ята,я розумію: зірочки потрібні особисто собі,посада потрібна особисто для себе,"гучна справа" та інша муть ... але не можна ж так по-бичачі працювати! - хоч мізками поворушіть,придумайте що-небудь дійсно правдоподібне - а то від такий тупий пародії одна гидливість з'являється ...

Г
грибарь

а що на полігоні такі боєприпаси мож найти як білі гриби у лісі??? не дуріть народ, жона не просто найшла, треба розслідувати звідки у неї такі бездєлушки вибухонебезпечні?

В
Василь

Значення абревiатури "ГДР" знаю,"ДРГ" знаю,"РГД" знаю...а що це таке - "ГРД"?!..

Ю
юрко

се нешутки.добре што нормальний чоловік узвонив поліцію.а нидай Бог якийись придурок би купив тай низнати де би тоті гранати взорвалися.

ДС
До степана

90 грн. За кілограм на ГІДі у Гоги грузіна, і файний сок гранатовий тоже має

СК
Степан Крук

А почому гранати в МукачевО?

Читайте також