Мукачівка, що потрапила під вантажівку може не вижити

14
7

Як повідомили Мукачево.net щойно закінчилась операція. Стан жінки вкрай важкий, тому лікарі не дають ніяких гарантій.

За словами лікарів жінка поступила  з важкими травмами, а саме: травматична ампутація правої нижньої кінцівки на рівні тазобедреного суглоба.  Значні рвані рани лівої ноги, пошкодження чотирьохголового м'язу стегна, синдром здавлення та травматичний шок.

Жінка 1942 гору народження поступила з тиском 40 на 0, але залишалась у свідомості, тобто назвала своє прізвище, ім'я і те, що потрпила під авто. Операцію проводили дві бригади хірургів. 

Нагадаємо, сьогодні у Мукачеві на вулиці Перемоги під колеса потрапила жінка. Причини ДТП поки не відомі.

Коментарі

ДН
до нео

Відносно того Боднаря і його К* шахраїв-високопосадовців, які кришували його нечесний та нечистий бізнес, треба би розпочати правоохоронцям грунтовну та комплексну перевірку усіх його незаконних захоплень -берега Латориці(які дозвільні документи є і хто надавав злодіям таке право?), інших махінацій та оборудок із землями, обдурених простих мукачівців, тощо.Питань до таких "депутатів-перевертнів" має наразі виникнути занадто багато і тих компаньйонів(чинровників, нотаріусів)які втілювали в життя незаконні афери.

Н
Нео

Де наші активісти ??? Розібратися з Боднарьом пердуном щоб дорогу очистив від аварійно небезпечного сміття!!! Чи він офігів??? Запалити туареги боднарям!

П
правда

При всьому якраз і той чортовий Боднар Михайло.Скільки писали про Корчму чи Фердінанд, що виріс як дурний гриб посеред кільця на небезпечній ділянці дороги, на розпуттю.Тепер ці всі блатні постройки Бенц, Боднарів боком вилазять, най би їм очі уже від жиру повилізали, оби уже від мільйонів, посліпли. А власті заплющували очі і надавали дозволи будувати корчми та забігайлівки, в стилі аля Боднарь,де попало, майже посеред путя. Минулися часи коли дурили нарід і державу, доста грабували всіх. Кілько років розрито тротуар там на вузькій дорозі, де інтенсивний рух транспорту,майже клад там зарив тот Боднар, а тепер винуватого найдуть якогось жебрака-грузчика АВЕ чи водія маршрутки, котрий на виомогу пенсіонерці зупинився, де всі інші шофери маршруток зупиняються...Тут дуже вузька ділянка, а транспонтна ситуація небезпечна...

ДП
до паланка

До того, ти там точно не їздиш тоді і не бачиш, що той деревяний забор на проїзжій частині дороги!!! Щось там ремонтує і ремонтує...

М
Мадяр

Причому туй Боднарь і його ресторан ходять люди по дорозі як зомбі пішиходного перехода там нема дивитись треба под ноги нефиг ходити демашини йіздять

П
Паланок

При чому там блять забор, якщо маршрутчик ідіот!! Де людину висадив - баран!!

Р
роли

це просто жахливо!!! А до власника " Фердинанда" чому ніякі санкції нет примінять??? Його той забор ЗАВАЖАЄ руху вже майже три роки!!! Бурьяни проросли, може тепер візьмуть Боднаря за ... , мягко кажучи!!! Нема управи , бляха муха!

Читайте також