Мукачівка вирушила до Непалу, щоб стати першою українкою, яка підкорить Еверест (ВІДЕО)

11
23

Ірина Галай сьогодні вилетіла з Києва до Катманду, аби розпочати підготовку до сходження на найвищу точку планети вже у травні.

Еверест підкорило уже близько 400 жінок, але жодна українка. Мукачівка Ірина Галай мріє стати першою.

У таборі під Еверестом вона пройде підготовку перед підйомом і чекатиме сприятливої погоди для сходження.

Нагадаємо, висота Джомолунгми (Еверест) складає 8848 метрів.

Більше в сюжеті ICTV. 

Коментарі

9
94

Ви розумієте, що вона за ці ж гроші могла б померти там? До того ж, її б тіло назавжди там і залишилося. Тому, гроші не головне, сходження на Еверест дається тільки достойним і сильним духом людям.

T
Tacciana

Украине есть кем гордиться! Как раз в тяжелые времена и нужны такие победы.

ПТ
Просто так

Там Ірина не одна з України, ще одна дівчина є, а піарять лиш Іру. Совпаденіє? Не думаву.

М
Марії

Марько, а ти шо так захищаєш, майже добре знаєш за які гроші молода лівка їде покоряти Еверест, який коштує захмарні гроші.Це її піар і реклама, а тошто гроші у неї, та то не її заслуга, бо заробити сама дівка не може, оби була не знам яков удачнов по жізні. Спонсори із товстими кошельками, яким упала в око дівчина, а сама і не переймається скільки за тоті гроші можна прокормити атошників, вдів, сімей з інвалідами, заплатити за комунальні послуги і щоб не здохнути, бо на їду уже не вистачає. Пір під час чуми.Соромно і сумно, тим більше мукачівці начувані за цю сімю держчиновників, які жили і побудували хати, бізнес, працюючи у державного корита. Тому не треба ляля!

М
Марія

Да, Мукачево, не за ваші гроші вона пішла, не з бюджету, не хвилюйтеся, не за гроші батька, не будьте такими обмеженими і злими!

2 до 123

Чесно заробила, цікаво ба яким чином? Ліпше би сімям загиблих в АТО грошей дали.

Т
толя

В добрий путь .

Я
я

Саме зараз доречно взбиратись на вершину хоча б не писали , які гроші влупили, та не дратували людей.,які вже кінці з кінцями зв'язати не можуть. Крвще б ті гроші витратили на реабілітаціію воїнів.Героїв війни почали забувати , а цю крашену, силіконову хочуть зробити героєм. Цеж просто її прихоть. . .

Д1
до 123

дівочка віп-девочка, бо за такі гроші сама не поїде, а має файного спонсора.Повезло у житті.Хотя і в дитинстві не бідувала, так як батько Галай Олександр відомий прислужник клану із завидова, та й ще нині гребе і не ганьбиться. Друга дочка, спввласниця термального басейну у Косино на Береговщині, невістка теж бувшого чиновника із ОДА Іванча.Так что семейки, які жили завжди за счот держави Україна....

1
123

девочка молодец работает и зарабатывает деньги и может себе это позволить, а такие как вы интернетовские задроты, сидя на одном месте перед компьютером конечно ничего не добьются в жизни!!!

М
Максим

Вы лучше задайтесь вопросом, откуда у честного человека столько денег, что он может себе позволить потратить более 1 миллиона гривен на то, чтобы его дочь просто на гору взобралась. Люди тут концы с концами сводят, как бы за комуналку заплатить и купить поесть, просто нет слов...

Д
Дунчі

Она не ужгородка часом?? Вроді знаю її, робила в стомат-поліклініці

B
betonus

Ми уже давно в Кат-зна якій Манді, треба ще цю Манду направити на непалські вершини?

5
55

страшна кошмар

Г
Галя

До McMurphy то не з бюджету то мабуть за лiвi рахунки водоканала якi кришуються Келеменков i числе до самого газди

Я
явіафц

Тому тут і модерація. Бо тут замішаний депутат.

МЦ
модерація це по європейськи

шановна редакція відправте вже офіційні листи айсітіві 1+1 та іншим передовим каналам , дівчина з Мукачева , а не з мукачеВОГО

Т
Тормоз

Як раз про це народ тільки і думать.Кого послати в Кат манду?

О
Олексій

Дочка заступника міського голови, все понятно.

О
Олексій

Звідки у людей в такий скрутний час стільки грошей? Вартість при схожденні командою орієнтовно 38-40 тис. долларів на 1 особу, що складає 1 мільйон гривень.

M
McMurphy

От куда діваються гроші з бюджету Мукачева!!!

B
betonus

Мали би новину про підвищення тарифів виділити червоним кольором, а не про цю героїню.

Я
Яна

Бажаю успіху, сміливості і сили волі щоб дійти до кінця і успішно повернутися!) Бог з Вами!

Читайте також