Мукачівка з "Підгорян" "розводить" українців по Інтернету, і навіть не заперечує це (ФОТО)

28
43

Днями, на редакційну пошту Мukachevo.net надійшло одразу кілька листів, з проханням опублікувати інформацію про юну мукачівку, яка займається шахрайством в Інтернеті.

Одразу з трьох різних електронних адрес прийшли листи, де у подробицях розписана схема «розводу» людей.

Схема проста і банальна, дівчина створює сторінки у соціальних мережах, таких як «Вконтакті» та «Однокласники», викладає на них фото дитячих речей та нібито продає. Людям, які звертаються до неї, вона пропонує надіслати їй гроші на банківський рахунок, після  чого ставить людину у «чорний список» або ігнорує повідомлення».

«Здравствуйте!! хочу обратиться к вам с Херсонской обл по поводу "шахрайства". В Мукачеве проживает девушка -  Мировська Габріелла Романівна, которая обманывает по соцсетям, люди оплачивают ей за товар, а товара не получают. работает она по предоплате. Так и я стала ее жертвой! Но ведь должна в нашей стране наконец-то востаржествовать справедливость! Зло должно быть наказано. Тем более в наше время.Когда бережешь каждую копейку, находясь в декретном отпуске. Я вас очень прошу, опубликуйте мое письмо в вашей газете, пусть все ваши люди узнают кто живет в вашем городе!», - йдеться у листі до редакції.

Ми звернулися до вказаної скриньки з проханням надіслати якісь докази та розповісти докладніше про розмови з «шахрайкою».

Збільшити

Журналісти Мukachevo.net поцікавилися, чи дійсно дане прізвище вже зазначалося у правоохоронців, і, як виявилось, юна «шахрайка» вже порушувала закон тим самим шляхом. У минулому році, 5 травня до поліції звернулася жителька Донецької області, яка розказала, що дана дівчина не надіслала речі, за які вже заплатила жінка.

Того ж року у жовтні справа була закрита, через те, що жінка відкликала заяву, мотивуючи тим, що закарпатка віддала гроші.

Цікаво те, що дівчина навіть не приховує своїх дій, адже, за її словами, «суд не розглядатиме справу за 300 гривень».

Збільшити

Отже, редакція радить купувати речі лише у перевірених продавців, які мають позитивні відгуки, або ж шукати максимальну інформацію про продавця, дізнаватися чи немає негативних відгуків про номер банківського рахунку.

На момент написання матеріалу дівчина таки повернула гроші жінці, яка написала нам листа, але скільки залишилось «кинутих» нею людей не відомо. Будьте обережні.

Мukachevo.net, фото з сторінки "Вконтакті"
 

Коментарі

А
Анон

Та ітак нич не буде се мукачево туй каждий сам за себе з мухи слона робите Кіби комусь она нужна бола та уже би отвічала за то шо наробила кіть то она Ітак я на кіко знаю тема закрита і никому діла до неї неє

ДВ
До всіх

Да хто там її поважає,зекі,чи хто? У дівчини немає ні друзів,ні батьків, і навіть хлопець з собачкою кинули її. Які серйозні люди? Навіщо вона їм? Хіба що може користуються нею, поки ще молоде тіло.Її ж "друзі " напевно і допомогли людям зібрати інформацію, бо більш нема кому. Ну років 5-6 ще поживе красиво,за рахунок інших,а далі ж свої "серйозні люди " їй і допоможуть вкінець зламати своє життя.

К
Кошмар

Не пойму,вы или запуганные все там или и правда для вас моральные нормы и закон это всё просто пшик. Или вы просто живете по цыганским законами,типа,украл коня - молодец?

А
Анон

Татко її возиться на мерсах і бмв а дочці помогти не може не матеріально не морально Най продасть свій мерс та дітині най поможе. Се лем од нього фамілія, а як платити довжноє та грош неє добре шо ти на бензін устає тай на дівок а на дітину нашо.

НБ
Не блокуйте

За її спинов стоять серйозні люди я недумаю шо они дадуть її обідити. Я не розумію за шо она має такоє уваженіє в такому обществі! Проста мала без понтів за яку рішають всі її вопроси. Уважаю тебе золота

ДМ
До мафії

Ти "мафія", відать дівчина шустра, і сама не проти попнути закон!

Н
Небезразличная

еще меня баба с ником "мафия" жизни будет учить) Здесь не семейные дела обсуждаются, а мошенничество конкретного человека, так что разобраться в своей семье стоит вашему другу, а не всем остальным.

М
мафія

Небезразличная вооющето я не папин прихвостень !! а подруге розбирайтеся в своїй сімї не суйте носа в чужий город

Ч
Читач

Таке відчуття що цю дівчинку знає ціле Закарпаття. Люди вдумайтесь, можливо вона дала комусь скористуватись картою,або виратила її. Навіть якщо вона права, вже ніколи нікому не доведе. Не договоришся тим хто не хоче чути. І наскільки я знаю то оправдовуватись вона не буде.

Н
Небезразличная

Немного так изучив страницы девочки, стало понятно,что отца она любит,а значит он мог бы как то повлиять на свое дитё,и не допустить повторение своих ошибок. Кстати,девушка продолжает свое дело и сейчас,столько цинизма в столь юном возрасте это ужасно.

Н
Небезразличная

какой то папин прихвостень вступился, видать. Если нормальный отец,то ему судьба дочери не должна быть безразлична.Неужели захочется криминального будущего своему ребенку? Люди потеряли по 200-300 грн,они это переживут, хоть лохи, хоть не лохи,а вот какая судьба ждет мошенницу ещк неизвестно,скоро войдет во вкус и аппетиты вырастут,а с ними и уровень ответственности.

М
мафія

Модератори, не блокуйте но ти дурньовка якщо людина колись була в чомусь вмішана то це не дає тобі права робити антирекламу і наводити наклеп на люей анонімно і я можу дерьмом людину обливати і наскільки я знаю тато в неї не є погана людина і вона неє погана . я важаю що ти дурак прогнивша людина то наприклад хай ти біди натвориш а я піду до твоїх батьків і скажу шо вони ублюдки бо в них дитина з розумом куриці прикольно правда!!

М
мафія

йой чоловіче шо ти розумний яб на твоєму місці боялася по городу ходити ти діч а татусь тут до чого???

М
мафія

та давай твої дані опублікуємо

М
мафія

wor попустися родителі не отвічають за косяки дітей!! Я вообще рахую що це наклеп!!! тим паче не тобі людей судити!!! даже якщо це і вона люди лохи самі виноваті!!! і не умнічай дуже бо в СІЗО я тебе буду чекати!!! Ви люди вообще охреніли осуждаєте напрягаєте умнічаєте не думаєте що ви так само попадете в таку ситуацію кожен з нас має заплямовану репутацію .

РМ
Роман Мировский

Народ не сходите ссума!, Прежде чем влазить в чужой огород, пройдитесь по своим грядкам, заросшим буряном.

ДЗ
Дівчина зі сходу

Невелике місто Мукачево ніби живе у 90х роках,щодня кримінал,це жах. І дехто ще і намагається виправдати шахрайство молодої дівчини.Одні порушують закон,інші виправдовують порушників.Я в шоці. Чомусь завжди була іншої думки про Закарпаття,теперь навіть пропало бажання відвідати ваші чудові місця (

Ч
Читач

Треба подивитись з різних сторін на цю ситуацію. По-перше: Я як вже подивився,данні картки цієї особи по всьому інтернету. Тобто будь хто ( можливо навмисно, хоче підставити цю дівчину) простим способом, давати номер картки людям, ті в свою чергу просто перераховують кошти. Звідси і висновок. По-друге: Як я бачу банку Фідобанк взагалі ніколи не існувало на Закарпатті. Тим паче, цього банку взагалі не існує( тобто вже наклеп редакції за не достовірну інформацію.) Третє: Де вказано що дівчина вже притягувалась до відповідальності? Жодного документу, та жодного підпису чи зізнання в міліції нема. (Тобто редакція знову зробила вивід по словам когось) Навіть в скрінах переписок ніде не фігурірується її імені. Ось проста моя думка.

Г
ГЕРОЙ

без лоха жизнь плоха

МН
Модератори, не блокуйте

Gabriella Mirovska, наша героїня зі своїм фото, висить в контактах з місцем проживання "Будапешт", а мукачівська Габріелла Мировська, з тим же личиком, тихо видалена у 2013 році.Да, дівчинко, дуже рано пішла ти по стопах ублюдка татуся...закінчуй то діло, бо до добра не доведе! Тюрми в нас далеко не європейські...

МН
Модератори, не блокуйте

Знайшов її в контактах, дійсно миле личико, а очі вилиті таткові. Шкода лише, якщо у цій статті люди помилково обговорили невинну людину, тоді 1000 вибачень, а якщо ні - то потенційна вроджена шахрайка. Але мабуть таки не обговорили, бо вконтактах значиться і як мукачівка, і як угорка (Будапешт).

МН
Модератори, не блокуйте

У татка вдалася, кримінального негідника Мировського Р.П.! Людей лоханути можна, природу - ні, гени беруть своє!Змалку починає з 300 грн., далі піде більше і тяжче, бо самовпевненість за безкарність робить своє. Але рано чи пізно доріжка і так приведе до тюрми, поближе до мерзотника татуся.

C
cybercrime

Якщо тебе кинули треб звертатись сюди https://www.cybercrime.gov.ua/#

О
Ольга

Хочу обратить ваше внимание, что если закрывать на это глаза,то сколько еще людей пострадает. Я обратилась в редакцию, потому что мне не безразлично,что эта особа занимается мошенничеством не первый год. А деньги,которые она мне вернула на карточку,пришли от другой пострадавшей и теперь получается, что она снова меня обманула.Как же можно сидеть и молчать? сегодня мы, а завтра кто-то другой...

G
galaxy

Малфа гумийова нимае совисти нич.

Т
Тетяна

Шахрайство,до речі, і грунтується на тому,що силоміць гроші ніхто не забирає,людей просто вводять в оману,а від цього,нажаль,ніхто не застрахований.

І
Іван

>>> згідно крим-процесуального права злочинець повинен бути притягнутий до ... Такі малі суми не підпадають під кримінальний кодекс, лише адміністративка. До того ж люди віддають гроші ДОБРОВІЛЬНО без будь-якого примусу. Нехай йдуть в прокуратуру, але там їх пошлють тай усе. Бо думати треба коли ти гроші незрозуміло кому віддаєш.

Л
Людина

Ст. 190 УКУ 1. Завладение чужим имуществом или приобретение права на имущество путем обмана или злоупотребления доверием. Є таке поняття як довіра,не забувайте. Давайте тоді закликати всіх не веріти,не доріряти нікому і ніколи,да і взагалі не виходити з будинків.

І
Іван

>>> Ви знаєте, у Мукачеві є навіть міліція-поліція, яка повинна присікати подібні випадки. Що "присікати"? Те що люди ДОБРОВІЛЬНО віддають свої гроші кому завгодно без будь-якої гарантії? Вам не смішно?

С
Стьопа

Розводить людей і ділить майно подружжя!

П
Погорелов

ДО читачА 01.06.2016 00:48 Стовпів не вистачить У ММР працює тільки 100 працівників

О
Останньому

Зазвичай журналісти беруть інформацію з поліції, яка навідріз відмовляється розголошувати пізвища, тим паче коли він ще лиш підозрюваний без суду, і лиця так само замазує

АД
а Де Інші обличчя?

Доброго ранку!Дуже цікава позиція редакції М-нет. Не подумайте, що когось захищаю або ще шось. Просто дайте відповідь,якщо можна звісно: Чому молоду дівчину аферистку ви оперативно викладаєте,а бариг,вбивць і інших потвор, що нищать і забирають життя наших дітей і близьких - не поспішаєте висвілювати?! І взагалі цікава думка читачів - чому так!

М
мукачівець

Ви знаєте, у Мукачеві є навіть міліція-поліція, яка повинна присікати подібні випадки.

5
56666

От малолетки пішли

Ч
читач

В Мукачеві треба встановити СТОВП ГАНЬБИ, до якого прив"язувати подібну нечисть, що бреше, обікрадує та обманює людей. Дуже вже багато цієї мерзоти розвелося...

АТ
ай таде...

згідно крим-процесуального права злочинець повинен бути притягнутий до відповідальності по ФАКТУ а не по розміру суми,дане протиправне діянняя має склад злочину відповідно дана особа повинна відповісти перед законом по статті 190 ККУ п2( рецедив) і ніякі 300 грн не спасуть її

І
Іван

Люди мають знати своїх героїв) ісе Подгорядно)

О
Ондіка

Ганьба тобі злодійка,сама неодноразово просила людей їй допомагат,а в той час кидала людей на грощі.Підла людина.

В
В

McMurphy, з такої радості, що народ має знати своїх героїв)

M
McMurphy

А з якої радості опублікували персональні дані шахрайки??? І вже визнали її винною у шахрайстві?? Коли баригу зловлять тоді імена ніколи не називають!!! Чому так?

W
wor

Молодец,вся в нянька пішла, няньо в розшуку , дочка роботает!!! Ждем на СИЗО !!!

М
Мукачівець

Гобійо фуй ганьбиласяб злодійка подгорянська

Читайте також