Мукачівку, яка вбила свою новонароджену дитину, засудили майже на три роки

17
16

Вироком Мукачівського міськрайонного суду засуджено мукачівку за вбивство своєї новонародженої дитини до позбавлення волі строком на 2 роки 11 місяців за ст. 117 КК України.

Нагадаємо, 14 січня 2016 року в м. Мукачево 31-річна жінка, самостійно, без кваліфікованої медичної допомоги, народила живу дівчинку, якій відразу після пологів, нанесла удар по голові, від чого маленька отримала важку черепно–мозкову травму. Після цього породілля загорнула немовля у два поліетиленові пакети зі сміттям, перешкодивши у такий спосіб потраплянню повітря у легені дитини, що стало причиною смерті новонародженої внаслідок механічної асфіксії.

В судовому засіданні обвинувачена, після надання прокурором беззаперечних доказів її винуватості, розкаялась у вчиненому та просила суд суворо її не карати.

Враховуючи тяжкість вчиненого злочину, а також те, що обвинувачена раніше вже притягалась до кримінальної відповідальності, суд підтримав позицію прокурора та призначив їй реальну міру покарання, пише прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Коментарі

Н
Надя

Вбити треба таку матір, треба було їй довічно дати?????? В мене теж є донечка того ж дня народження їй вже 2 рочки не можу нарадуватись нею) а вона що зробила вбила своє немовля і 3 роки дали мало шкода що смертну казнь не має

К
Кристина

вбити мало таку

З
Знаючий

Ій не 31 рік,а 41. Циганка.

Я
я

Цю тварину в зоні жінки забють, там буде для неї судилище справжнє.

R
rem

Підозрілі асоціальні елементи треба стерелізувати превентивно.

А
анон

її би так,як она з тією нещасною маленькою дівчинкою(( але як то кажуть :не нам її судити(( Бог їй судя(

Т
Трубошат

Шкода шо у нас час не сажають накол((( посадити би її з тим містом з чим думала коли то робила... А хто неможе завести дітей а мати хочуть то беруть з дітомів, а за новорожденими чекають 3-4 роки.

М
мункач

То что посадили правильно Но очень мало дали ей.А если бы так судьи работали с Балажкой то она могла уже давно сидеть

З
Засідатель

І хто такий гуманний суддя,від кого отримали хабара за мякий строк

Л
Лікар

А "Вікно життя" яке з пафосом відкривали в Мукачево декілька років тому чому ніхто не рекламує? Адже саме для таких неадекватних жінок і було це зроблено. Не хочеш мати дитину - прийди, тихенько поклади і йди світ за очі. Дай малечі шанс на життя, не бери гріх на душу!

Н
Нерозумiю...

Якшо не хочеш дитини - предохраняйся.Якшо уже завагiтнiла - народжуй...як мош у 31 рiк немати розуму!!!Тать не 16 рокiв юй!!! Вона шо не розумiла, шо вагiтна????????...Таке страшне убивство! I який страшний грiх!!! Слiв нема

РМ
Ральна міра?

Немовля-теж людина, за вбивство людей дають набагато більший строк. Чому так?? Які 3 роки? Це ж якою мраззю треба бути щоб так з своєю дитиною повестись....немає слів

К
Казнити

Казнити таку тварь,мамою її точно не назвеш

М
М

Навіки засудити.тварь

А
Артем

Вобще завісити тварь за такое....

Ц
цафа

3 роки ???? ви реально???? 15 мінімум а то і ПЖ давати. Якщо у нас суди 3 роки будуть за вбивство давати то скоро настане абсолютний хаос

Читайте також