Мукачівку ледь не залишили жити на вулиці (ВІДЕО)

11
4

Мати двох дітей що живе у Мукачеві тільки нещодавно за останні 7 років почала спати спокійніше.

Весь цей довгий час жінка боролася за право бути власницею будинку в якому провела все своє життя. Вона майже не опинилась на вулиці і довелося пройти через терни в надії на справедливість.

М-Студіо

Коментарі

D
dyr

Катастрофа: печальные последствия прошлогоднего набора в МГУ Из беседы с преподавателем университета: «100 баллов за ЕГЭ — это «через чюр» - Первокурсники журфака написали проверочный диктант по русскому языку. Подтвердили ли они оценки, с которыми поступали? — Установочные диктанты для выявления уровня знаний первокурсников мы пишем каждый год. Обычно с ними не справляются 3-4 человека. Но результаты приема 2012 года оказались чудовищными. Из 229 первокурсников на страницу текста сделали 8 и меньше ошибок лишь 18%. Остальные 82%, включая 15 стобалльников ЕГЭ, сделали в среднем по 24-25 ошибок. Практически в каждом слове по 3-4 ошибки, искажающие его смысл до неузнаваемости. Понять многие слова просто невозможно. Фактически это и не слова, а их условное воспроизведение. Ну что такое, например, по-вашему, рыца? Рыться. Или, скажем, поциэнт (пациент), удастса (удастся), врочи (врачи), нез наю (не знаю), генирал, через-чюр, оррест

D
dyr

сердися, вать ніт, но в анонсі сама настояща дурня. Вроді у дакого проблеми но "ледь не залишили жити на вулиці". Писарі. Не шукайте нових методів подачі інформації. Все вже давно, до вас, написано, продумано. Своїми "наворотами" тільки вводите народ у блуд. Самі свіжі, похожі навороти. Як ви вчилися і чого навчилися. _http://nnm.me/blogs/Jack5/katastrofa-pechalnye-posledstviya-proshlogodnego-nabora-v-mgu/#cut

D
dyr

Якщо майже не опинилася, тоді не було ніяких проблем. Якщо майже опинилася, тоді біда. З якоі діри беруться сі писаки? Коли навчитеся писати по людськи?

ЧН
читач новин

Мужня та смілива жінка! Жінка-мати, котра стала на захист своїх порушених прав, та прав своїх малолітніх дітей.Жінка, котра сама встала на заваді та викрила схему, побудовану групою шахраїв (банкірів, нотаріусів, ріелторів)на чолі із родичами.Постає питання? А де була держава та державні чиновники, обовязком котрих є перевірка правдивості документів? Це злочин, за який мають понести відповідальність усі ті,чиї підписи стоять на документах і хто причетний до шахрайської оборудки по обдурюванню чесних громадян!

Читайте також