Юні мукачівки пройшли у фінал конкурсу "Таврійські ігри" Dity.Help Music (ФОТО) (ВІДЕО)

1280

1 липня двоє учнів BrevisVOCALStudio, Зубрицька Дарина та Гапачило Ірина, пройшли у фінал престижного конкурсу "Таврійські ігри" Dity.Help Music, який транслюватиметься на музичному телеканалі M1 та Наше Радіо.

Із 499 заявок до фіналу дійшло лише 25 учасників. Вони були поділені на 5 категорій по 5 учасників з усієї України. Фінал конкурсу відбудеться наживо у серпні, а відеоверсія Dity Help Music буде показана по телебаченню та в соціальних мережах.

Переможці конкурсу в кожній номінації отримають “пісню під ключ”, що дозволить їм потужно стартувати на великій сцені. Треки для переможців спродюсує український музичний HUB TAVR Records.

До фіналу пройшли:

Категорія 6-10 років

Зубрицька Дарина 9 років, з надзвичайно потужними пісня "Сила" автор Illaria та " Ой на горі" аранжування Артем Пивоваров.

Категорія сучасне фольклорне виконання 6-16 років

Гапачило Ірина 13 років з неймовіро душевними композиціями "Тіні забутих предків" автор Аліна Паш та "Летів пташок" аранжування Біличко Магдалина та Мирослав Гала.

Цей успіх є важливим досягненням для талановитих учасниць та свідчить про високий рівень підготовки в BrevisVOCALStudio.



Коментарі

Читайте також