Мукачівщина урочисто відзначила 20 річницю незалежності країни (ФОТО)

18
0

У вівторок, 23 серпня, у великому залі Мукачівської райдержадміністрації, відбулись урочисті збори та святковий концерт, присвячені 20-й річниці незалежності України.

 

Урочистості, як і належить, розпочалося з виконання Державного Гімну України. Після чого, відбулось покладання квітів до пам’ятника Т.Г.Шевчеку, що у селі Великі Лучки. Це почесне право від імені  урочистого зібрання було довірено  депутату Верховної ради України першого скликання
 
Дмитру Кельману та заступнику Мікачівського міськрайонного товариства політв’язнів та репресованих, краєзнавцю Федіру Рубішу.
З вітальним словом до присутніх звернувся голова Мукачівської районної ради Іван Михайло. У своєму виступі він згадав про одвічні прагнення багатьох поколінь українців жити у вільній країні. Він відзначив постійну подвижницьку працю багатьох людей, які трудяться над розвитком рідного краю та району. 
 
«На сьогодні Мукачівщина – це той регіон, де мирно співіснують представники багатьох національностей. У нас є консолідація та порозуміння з боку всіх політичних сил.  Ми є прикладом того, як згуртувавшись задля спільної мети можна досягати хороших показників у роботі та розвитку», - зауважив Іван Михайло.
 
Вітальну листівку з нагоди двох найбільших національних свят від імені голови Мукачівської районної державної адміністрації Іллі Токаря, зачитала заступник голови Мукачівської райдержадміністрації Ольга Маринець. Звертаючись до громадськості району, вона запевнила, що сьогоднішня команда представників районної влади і надалі буде продовжувати робити все можливе для  розквіту Мукачівщини. 
 
«Нам хочеться, щоб наші діти народжувалися,  росли та виховувались у гарному та затишному  районі», – зауважила Ольга Маринець. 
Напередодні двадцятої річниці незалежності України від імені голови Мукачівської райдержадміністрації вона побажала учасникам зібрання міцного здоров’я, особистого щастя, родинної злагоди та добробуту. 
 
Також з нагоди відзначення 20-ї річниці незалежності України окремих мешканців Мукачівського району нагороджено грамотами та цінними подарунками.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також