Мукачівщина відсвяткувала День перемоги (ФОТО)

5
0

З нагоди відзначення 67-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1041-1945 років у Мукачівському районі відбулась низка заходів.

Зокрема,  у всіх сільських і селищних радах пройшло покладання квітів до пам’ятників і меморіалів, святкові концерти, збори та мітинги за участю ветеранів.

Не оминули увагою ветеранів і голова Мукачівської райдержадміністрації Ілля Токар та голова Мукачівської районної ради Іван Михайло. З метоюдостойного вшанування заслуг ветеранів війни  районною владою вишукана можливість привітати  двадцять двох ветеранів та учасників бойових дій у ВВв подарунками.

«День Перемоги - це свято всенародної пам’яті про героїв, які врятували нас від фашистських окупантів. Тому в наших серцях завжди житиме світла пам‘ять про подвиг фронтовиків і працівників тилу, звершеному у важкі військові роки в ім‘я нашої свободи і щастя»- йдеться у вітанні голови Мукачівської райдержадміністрації та Мукачівської районної ради.

Також до свята Перемоги відповідно до постанови Кабміну  ветеранам війни, учасникам бойових дій та родинам загиблих виплачена разова грошова допомога. Її отримали 668 мешканців району на загальну суму 467,6 тис.грн. Інвалідам війни I групи розмір допомоги в поточному році становив 2200 грн. Для інвалідів ІІ групи виплачувалась допомога в розмірі 1920 грн., для інвалідів ІІІ гр. - 1720 грн.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також