Мукачівська гіманзія отримала нову модульну котельню на альтернативних видах опалення (ФОТО)

7
12

Кошти для реконструкції системи опалення та встановлення нової котельні виділено з міського бюджету – загалом 1,5 млн. гривень.

Як повідомив начальник відділу капітального будівництва міськвиконкому Ярослав Попик підрядна організація вже завершила роботи з реконструкції опалювальної системи.

Також він повідомив, що в гімназії заплановано провести реконструкцію системи водопостачання, пише Мукачівська міськрада. 

Читайте також: У мукачівському Парку Перемоги скоро з'явиться сучасний спортмайданчик

Коментарі

Г
гість

Олександр, так хтось, напевно, і купив вілу в Чехії, а на решту - котел))))

Я
я

Се котел??? Они шо здуріли? Се стояло 1.5 міл.грн. Ви шо людий за дураків щитаєте??? Де вас БОГ діє злодіїв чортових. Хоть бисьте не указували сесе на сміх людям!!!!!! А у жеби кілько пішло???? Дуже ми інтересно про се не хочете указати фото похвалитися!!!!

О
Олександр

Шось ся несходить.... се газовий котел ци як? Научіться уже нормально брехати. туй риєте яму под фундамент для газової котельні для гімназії http://www.mukachevo.net/ua/news/view/141252

О
Олександр

Щитаєме... 7*100=700 700*24=16800 ВАТ 16800/1000=16,8 кіловат за сутку, множиме на гроші та думаєме... Лібше було купити один насос Грундфос з класом енергозбереження А, а не накупувалисьте зелений семопал клас у таких насосів Ф,

О
Олександр

ДО редакції... требуву більше фоток цього хлама, чи удержить перший сильний вітер і не позривать бляху?. Передайте начальникови Вариша що у Чехії за 1.5 ляма можна купити особняк з басейном і ушиткима удобствами. Принимаву заказ на виготовлення таких собачих будок для біушних котлів для гімназії ціна 500000грн. ;-) Сесе Зрада... Типир треба іще 2 лимона на сарай для дров, бензопіла ДРужба 2 штуки, дровокол,а точніше дядя Вася... станок для заточки топора,

О
Олександр

Много лишнього у цій котельні, (Друга фотка) на перших двох циркуляційних нососах перад краниками стоять фільтри, а на других вже не потрібно? чи потім як заклинять та виділять по дві тисячі грн. за насос? (Третя фотка) це просто шедевр... краники для стравлення воздуху навірно с часів СССР, а заплатили як за нові по 50грн. і покрашено красков так тяп-ляп. навіщо на кожному цирк.насосі по 2 краники для стравлення воздуху? ( Друге та Четверте фото) Котельня також зробленна з відходів та мабуть даже не утепленна. ПС: котел явно не новий і простий не піролізний, а це гроші в трубу, і ще 7 циркуляційних насосів замість одного нормального WTF?.... Зайдіть на сайт ТехтоКарпати та подивіться скільки стоять котли... Хочу почути скільки заплатили за цей хлам!.. куда ідуть мої податки?

ГО
Гуцул Орест

Півтора мілліона????????????Хоть би тихо промовчали.

О
Олександр

НО........ Типир іши треба пару десаток тисяч для резеток та кабеля, сисі сім насосів треба кудись подключити щотчик трьохфазний... дозвіл обленерго для подключення сього нано-котла.

ЙЙ
Йой Йой Йой

Сесе точно што нич не утеплено бо видко стойки ферми а другоє унну бо бола обшита оцинковков а не фарбленов до стекловати.труби не утепленні ,розуміву всьо на паклі,запустите дись потече.Айбо зимов сес чудо идно топити треба машину дров.То як начне курити по району та прийде опу ,і навалять усім од малого до помічників.

П
Пітьо

Реконструкція усього отоплення, а потом встановлення , дебіли жовчна.

М
мкчв

О, ще май долучаться до вирубки лісів, но зато незалежні, без рассійскава газа.

ЦК
Це караул

Пару листів бляхи, два віконця двері котел пару труб і декілька насосів малих, плюс робота, ну аж ніяк на півтора міліона не тягне, тисяч 500 ще реально ну максимум 700 Розпил бабла по новому, по мукачівськи

Читайте також