Мукачівська міліція затримала 17-річного юнака з марихуаною

5
1

Вечірньої пори мукачівські правоохоронці СБНОН зупинили на вулиці міста за скоєння адмінправопорушення 17-річного жителя Мукачева, той помітно нервував в присутності працівників міліції.

Причина такої  дивної поведінки хлопця стала зрозуміла, коли під час  огляду у затриманого  виявили паперовий згорток в середині якого знаходилась  речовина з виду схожа на марихуану  (вагою бл.5 грамів). Останній пояснив, що дану речовину  він зробив сам. Якщо експерти підтвердять, що вилучена речовина є наркотиком, то відносно 17-річного юнака буде порушена кримінальна справа за ст. 309 ККУ.

До відома любителів ”легкого наркотика” Кримінальним кодексом України за зберігання наркотиків без мети збуту передбачено покарання у вигляді обмеження волі на термін до трьох років  або позбавлення волі на той самий термін.

Крім цього. того ж дня  розшуковиками  СКР Мукачівського міськвідділу міліції бул  затримано 26-річного жителя Мукачівщини, який розшукувався  за скоєння злочину передбаченого ч.1 ст.315 (схиляння до вживання наркотичних засобів,психотропних речовин або їх аналогів) та ч.1. ст. 317 ( організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотисних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України .

Коментарі

)
)

Опять кейкер ?

Читайте також