Мукачівська міськрада дозволила викупити кінотеатр Перемога (Доповнено)

5
22

Рішення було прийнято сьогодні, на сесії Мукачівської міської ради.

За питання "Про включення в перелік майна комунальної власності - нежитлової будівлі на пл. Кирила і Мефодія 2/3 для продажу шляхом викупу" проголосовало 24 депутати.

Це рішення не є остаточним у питанні продажу кінотеатру. Після нього має відбутися оцінка кінотеатру, рішенням сесії міськради затверджена ціна кінотеатру як об'єкта комунальної власності та перелік обов'язків можливого майбутнього власника, і лише опісля може відбутися продаж кінотеатру. 

Першочергове право викупу має нинішній орендар кінотеатру.

Коментарі

!
!!!

головне щоб ціни на білети ще дорощчими не стали і щоб туалети нормальні зробили, а хто буде власником сам Балога чи той же Шубець, то вже таке діло

M
Mукачівець

Якщо кінотеатр продається , то можливо його на перших порах купить Шубець а може і Балога, але в кінці кінців як все що продається буде у того хто має більше грошей !.... догадайтеся хто це ?! ... вражає , що в сій державі ніхто на три кроки вперед нічого не бачить !!... призначення цього обєкту буде залежати від того , хто буде кінцевий власник!... щоб було зрозуміло , запитаю , чий центр міста ?

Ж
жуликам

все завлили, розвалили медицину, освіту. позашкілля. кінотеатр Перемогу продають(памятку істориичну), корупціонерів хабарников освітян Маркуліна, проти якого відкрита кримінальне провадження за зловживання і порушання прав дитини та громадян! і Щербана Митра старого обирають як мумій на звання почсених. Самоє смішно, що маркулін і дочка Щербана, депутатка рижа ректорка щербан Таня самі і видвинули себе і своїх на почесних. поколотилися зовсім! Се треба так опозоритися, ще й матір забула включити, ну це їх справжнє нутро, хамовитих і самовпевнених учительок, які усі роки працювали на державу не лише за зарплату, а йза великі хабарі, то ціла сімя щербанів хабарників отпетих! Колись почесний громадянин Мукачева, художник Золтан мічка на момент його висування на це звання вийшов добросовістно із Експерної ради по присвоєнню почесних званій, це говорить про його інтелігентність. а сим маразматикам ще одної регалії бракує перед відходом у вічність....

П
Патріот

А чому не через аукціон ?

С
Сват

До Пітьо нажаль напевно ніколи,хоча янукович тоже нажерся .

А
Антибіотик

В.Балога - стратег! Панове, конспектуйте його, беріть приклад!

П
правда

балога правильно робить

П
Петьовка

111 - оленю тать орєндарь сам і купить тот кінотеатр

К
Козак

Та мені всеодно чій буде кінотеатр..Головне щоб працював..І зображення з звуком відповідне було-якіснішим чим було..

М
Мукачево

Так м Україну продали

Р
Редакція

Шановні читачі. Закликаємо вас перш ніж писати коментарі та звернення до редакції, прочитати уважно новину. Там є все - і про процедуру продажу кінотеатру, і про пріоритетне право викупу, і про можливу ціну і як вона буде визначатися.

Н
немукачівець

перед тим як писати херню узнайте, що продаються такі будинки (історичні) з конкретними умовами, такими як ремонт і надання йому обговореного вигляду, такі пункти завжди прописані в умовах конкурсу.

1
111

Ще одне! Ви написали : - Є компроміс! Власник буде робити ремонт. То що це виходить він зробить ремонт а міська влада його продасть? Для чого тоди ремонт робити?

Р
рок

Головное обы не заболи таблу замуровати на "історичнуй споруди". Бо у нюй за міх киндиричаної муки колись продавали мацкалям Пудкарпаття уєдно з чилядьов так звані депутати.

1
111

Головне потім що редакція сайт Мукачево нет не забула написати ім’я покупця Кінотеатра. Я думаю людям буде дуже цікаво :)

1
111

Ну все правельно! Спочкатку закрити, так як начето засідала комісія і визнала аварійною будівлею. Потім прочитали в соц мережах що уде відбуватись мітинг під стінами міської ратуші і рішили змінити схему. Так як подумали шо жоден мітинг не вигідний. так як відразу піде картинка в ЗМІ. Тому вирішили начебто домовитись з орендарем. А тепер вже виставили на продажу.. ну як завжди, так само і автостанцію продали за смішні гроші, тепер ще й кінотеатр продадуть. Все згрібають під себе! Молодці. Андрій респект!!Так тримати!

ЗМ
з Мукачева

Правильне рішення! Меру - респект!

Ш
Шубецько

Я рахую що місто або має продати або оренда має бути 50% відсотків від заробітку. Але точно не тепер по 9000 платити. Чесно, це нашої суть і неповага до людей з боку орендаря. Якщо платить по 9000 то най і білети робить по 5 грн, і безплатно пільговикам

М
Мукачівець

Іншу визначить комісія та експертна комісія. Або викуплять по достойній ціні або Балога їм недасть за копійки далі арендувати кінотеатр. Чи пітьовці більше потрібно ніж жебраку?

Т
Тарас

Ближе к теме, пожалуйста

П
Пророк

Пару днів тому коли багато балаболів хламили Балог і захищали альтруїста Шубця я казав що коли люди узнають що кінотеатр виставлять на продаж і викупить його Шубець то ті ж самі балаболи начнуть хламити вже Шубця бо він олігарх і Балог бо вони продають історичну будівлю. Бовдури ви безтолкові. Куча історичних будівель у приватних руках і власники мають зберегти памятку. А тепер уже ясно що Балога прижав мало Шубцю одне місце щоб змусити його купити кінотеатр за пристойну ціну який і так його. Надіюся не треба пояснювати що бабки від продажу підуть не Балозі а підуть в город.

М
Макс

Почитай уважно, не зробили комунальною, а дозволили ПРОДАТИ у приватну власніть. Черговий раз людей розвели. Як можна виставити на продаж історичну будівлю?

Читайте також