Мукачівська міськрада: Обличчям до свят і буднів

15
1

У ці дні Мукачево уже набуло Новорічно–Різдвяного вигляду

 На центральній площі міста навпроти Ратуші закрасувалася ялинка. Та для депутатів міськради продовжувались будні 2008 року з їх завданнями і проблемами.

У четвер вони зібралися на пленарне засідання ХХ сесії міської ради. Його провів новообраний Мукачівський голова Золтан Лендєл. На порядок денний було винесено 48 питань. Депутати затвердили звіт про виконання міського бюджету за 9 місяців 2008 року, внесли зміни до бюджету м.Мукачева на 2008 рік, встановили розміри ставок фіксованого єдиного податку для фізичних осіб та вартості торгових патентів.

Обговорено також проекти і прийнято рішення з ряду земельних і майнових питань. З усією відповідальністю депутати розглянули і одноголосно підтримали низку освітянських та культурних програм на 2009 рік, підтвердивши цим, що, навіть, у скрутні економічні часи живе людина. Отже, мукачівці вже мають затверджену на 2009 рік програму з питань збереження й розвитку духовних надбань міста. Низка ухвалених програм стосується поліпшення умов у дошкільних та шкільних навчальних закладах міста.

У роботі пленарного засідання сесії взяв участь заступник начальника відділу оргроботи та взаємодії з органами виконавчого апарату облради Михайло Пригара.


Коментарі

ПМ
патріот мукачева

золтан золтанович так тримати

Читайте також