Мукачівська міськрада скликає всіх на сесію

6
3

На підставі п.п. 4, 5 статті 46, п.п. 20 п.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Мукачівської міської ради провести чергову сесію Мукачівської міської ради 6-го скликання 23 лютого 2012 року о 10.00 год. у великому залі засідань міської ради.

 

Керівникам структурних підрозділів міськвиконкому в термін до 25 січня 2012 року включно  подати у відділ з питань забезпечення діяльності міської ради проекти рішень (в паперовому та електронному вигляді), що плануються розглянути на сесії міської ради.

Відділу внутрішньої політики в термін до 27 січня 2012 року включно опублікувати порядок денний та проекти рішень в засобах масової інформації.

Коментарі

ЛЛ
Людвіг Людвігович

Чи будуть поставлені питання на черговій сесії щодо руху по вул.Возз"єднання, включаючи перегляд коментарів на сайті Мукачево.нет, так як влада має дослухатися до думки своїх громадян.Звичайно і брати до уваги розумні та правдиві коментарі,навіть якщо вони болючі та мають місце в суспільстві і на них треба реагувати!

Ч
Читач

Таке враження складається, що mukachevo.net, це структурний підрозділ виконкому!((( Чому видалили всі коментарі по цій новині????

К
Кароліна

Ще раз підкреслюю для того дуже "грамотного і особливо обдарованого", що написав перший коментар зауваження -Міська Рада- що при пересиланні коментарів в інтернеті можуть автоматично робитися помилки, але те що ви неграмотний однозначно довели усім, ще раз нагадую рада пишеться з малої букви! Найміть у штат вашої ради філолога, який не буде, так як ви, це зробили поспіхом без перевірки,відправляти в інет різні повідомлення! А потім, звинувачувати і ображати журналістів петеушниками вам, як працівнику вашої ради не робить честі, а ще через інтернет! Вас необхідно направити терміново на курси підвищення кваліфікації!!!

Читайте також