Мукачівська зірка покидає велику сцену

9
0

Популярна співачка і актриса Лоліта Мілявська залишає сцену.

Про це вона заявила під час зйомок випуску програми «95-й квартал». При цьому зірка відзначила, що, не дивлячись на те, що цього року їй виповниться п'ятдесят, ставати домогосподаркою вона не збирається.

Є вірогідність, що Лоліта займеться бізнесом, який буде пов'язаний з театром або кіно. Яким саме, поки не уточнюється. Швидше за все, рішення кинути сцену пов'язане з недавніми заявами Лоліти про плани завести дитя від молодого полюбленого Дмитра Іванова.

Нагадаємо, раніше співачка не раз заявляла, що хотіла б «зав'язати зі сценою». Говорять, що масла у вогонь могли підлити слова Алли Пугачевої, якій не подобаються епатажні витівки Лоліти.

В даний час в її планах немає «прощального туру», який так люблять наші зірки. Співачка хоче підготувати останній альбом, а потім піти без зайвого шуму.

З 1 січня 2000 року Лоліта почала сольну кар'єру. У новорічну ніч телеглядачі її побачили на каналах НТВ, РТР, ТБ-6. Пізніше Лоліта бере участь в «Різдвяних зустрічах Алли Пугачевої», де разом з Оленою Апіною виконує пісню композитора Лори Квінт на вірші Ольги Кліїменкової «Про жіночу дружбу», яка стає досить популярною.

Народилася 14 листопада 1963 року в місті Мукачево Закарпатської області. Її батько — Марк Львович Горелік, — був конферансьє, мати — Алла Дмитрівна Никіфорова, — естрадною співачкою.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також