Мукачівське управління економіки та транскордонного співробітництва очолила Руслана Орос

7
8

Її призначено на посаду після проведеного конкурсу. В структурі управління є два відділи – економіки та транскордонного співробітництва.

Основними завданнями управління є: підготовка проекту програми соціально-економічного розвитку міста, програми розвитку малого підприємництва, програми транскордонного співробітництва, сприяння розвитку міжнародного співробітництва в галузі економіки, зовнішньоекономічних зв'язків та виходу на зовнішній ринок підприємств, установ та організацій, розташованих на території міста Мукачева; запровадження правил торгівлі і побутового обслуговування населення, забезпечення контролю за дотримання правил торгівлі; координація роботи підприємств торгівлі та побуту незалежно від форм власності, пов’язаної з розвитком інфраструктури, регулювання ринку товарів і побутових послуг, сприяння розвитку всіх форм торговельного і побутового обслуговування населення.

Довідково: Руслана Орос народилася в 1978 році. За фахом – економіст. Завершила навчання в Тернопільській академії народного господарства. Трудову діяльність розпочала у фінансовому відділі Мукачівського міськвиконкому. З 2002 року працювала в Мукачівському управлінні Державної казначейської служби, пише Мукачівська міськрада.

Коментарі

ДК
До квасного

Це майже перможниця шкільних олімпіад по економіці, ну якщо сірі миші стають без стажу і досвіду нараз "розумними" і "достойними", то вони готові криси! Ну а конкурс на вакансію це свого роду тендер із одного учасника по курсу валюти.

К
Кислий

Не розумію хто пропонував цю мадам на цю посаду. Мабуть геніальний радник Євген Теодорович. Він завжди похвалював себе як знаний економіст. Одно не врахував що його протаже нічого в своїй карєрі не досягла. Не була ніколи на керівних посадах.Працюючи в фінвідділі чи казначейсві була сірою мишкою та виділялася не своїм професіоналізмом,а дешевим популізмом. Цікаво від яких кандидатів ця людина виграла конкурс на цю посаду?

П
ПП

йой та сесе отдел там де робила Іваницька, ага, а де тоті "учениці" її Іваницької Маряна, Аллочки, Наташі?

Т
Торгівля

Йсе нова іваницька?

Н
нонсенс

Если уж заговорили за "освиту" : как можно после длительного перерыва на карантин заставлять садики готовиться к проведению городского праздника весны в начале марта? Всё ради "галочки" ? Не там активность проявляете.

7
78

знаємо ваші конкурси...мабуть інші не по "конкурсам по курсу" проходили ....

І
Ірина

Дуже хороша, талановита і саме головне хороший спеціаліст. Доводилось працювати разом. Мої найщиріші вітання! Нехай робото приносить одне задоволення!

К
конкурс

це вже щось путнє у владі мукачева, пройшла конкурс. Є позитив у критиці. Але як пройшли конкурс інші керівники управлінь, конкретно управлянні освіти Кріштинець-андялоші, яка не тещо не відповідає займаній посаді, вона не відповідає навіть виховувати дітей в початкових класам, де вона за фахом це робила, перебуваючи в декреті. Потім начальниця охорони здоровя із Перечина Мандзич, яка мабуть у перчеині медицину "довела" доєвропейського рівня, заступники Ростислав Федів, старі шахраї Галай та Маняк, які мають сидіти в містах віддалених.

Читайте також