Мукачівське управління соцзахисту позбавило двох ромських сімей від "дитячих" грошей

7
11

Про це написав мукачівець та громадський активіст Олег Григор’єв на своїй сторінці у Фейсбук.

В одній родині, де одна мати утримує та виховує 8 неповнолітніх дітей, управління соціального захисту населення позбавило всіх видів соціальної допомоги, які вона отримувала 3 роки.

"Другий випадок стався через пару днів - друга віруюча ромська родина, в якій батьки виховують 12 дітей і батько є інвалідом (інвалідність по зору), теж позбавили всіх видів допомоги. Причому робили це працівники соцзабезу нишком, як щури. Спочатку змушували неписьменних ромів підписувати якісь документи, а на наступній день оголошували, що в соц. допомоги відмовлено. На прохання видати рішення і відповідні акти - просто з образами "Не хрін стільки народжувати" виганяли на вулицю. Як можна одним розчерком пера позбавити засобів до існування відразу 20 дітей?  Ми написали інформаційні запити та заяви в прокуратуру, готуємо позовні заяви до адмін суд.", - написав активіст.

Коментарі

Р
Рома

Шановний Володимир Йосипович наведіть порядок з цими ромами згідно чинного законодавства і не носіться з ними ги мписанками бо се гниди не миті. Коли звертаєшся до Вас в управління то в коридорі нема чим дихати, а своім працівникам роздайте протівогази абися неподусили від цих гнид. Я неоднаразово звертався за допомогою і ніодного щура не бачив всі культурні нормальні люди, а працюють не побажанню а так як вимагає закон а у кого бардак у документах та канешно працівники не добрі най каждий начне із себе і буде всьо добре.

В
Василь

Для циган треба організувати робочі концентаційні табори, най роблят, а не дітей правлять, не єдного цигана робочого не видко, а пійдеш у банк- там они кредити дустають, соціальні ще захисти хочуть, што они для держави зробили, який хосен принесли, ушиткі єденакові, як єден- злодії, дармоїди, приспособленьці, гниди.

Н
Нодіка

Просто нічого не буває платили платили а потім перестали напевно є причина але автор не вказує причину головне написати що всі погані а цигани бідні нещасні неграмотні коли платили то вони були грамотні. Шо на наркоту не вистачає чи нема з чого баронові відстігнути?

Н
Наталя

Буквально на днях зверталась в УПСЗН за державною допомогою то ці бідолашні як ви іх називаєте роми поводять себе там як королі я навіть задала собі питання звідки у працівників стільки терпіння на цю неграмотну бидлоту. Працівники Ви просто молодці,що почаливідстоювати державні кошти. Хто хоче соц. Виплати від держави то нехай на неі і працює. І взагалі у Мукачеві в управлінні на прийому дуже приємні працівники таких би всюди. Хто не вірить то для зрівняння може зайти у Виконавчу службу то почуєте хто Ви такі. А цигани як були цигани так і залишаться , роми в Італіі а внас бидлота.

О
Оля

Ромы будущее нации. Слава Украине! Ромам Слава

Т
Тася

Такое впечатление что это страна не для народа а для нац меншин ромов которые только умет детей рожать с воздуха а не от мужей иденги государственные транжирить отменить им все соц. Выплаты

ТМ
тоже мама

Там пів табора треба позбавляти соцвиплат.

М
міша

Для ромів діти це лише спосіб заробляти гроші і на дітей вони плювали.

М
Михайло

По перше, давайте будемо справедливі: працівники соціального захисту, виплату коштів не проводять. Вони контролюють дотримання законів. По друге ви мене вибачте: стільки дітей в одній кімнаті????? По трете допомога на дітей а не для проживання батьків- скільки батько (?????)сплатив податків щоб отримувати щос взамін. Отже тут треба обдумати хто (ЩУРИ). А автору статті треба бути трішки толерантнішим, якщо переписуе з Facebook то потрібно переписати правильно.!!!!!

1
111

А працювати мати не хоче? Чи тільки народжувати?

"
"

Най ідуть робити.другі люди за зарплату мізерну живуть і дітей на ноги кладуть.А цигани у нас відєтілі сигинята.ви віділи на яких машинах цигани возяться і на гідови мясива кілько купувуть

Читайте також