Мукачівські активісти пофарбують центральний міст у патріотичні кольори

5
22

Вже за традиційним флеш-мобом, у жовто-блакитні кольори пофарбують перила центрального мосту у Мукачеві.

Як розповів Мукачево.net мер міста Золтан Ленд'єл, він вже дав дозвіл молодим активістам на перефарбування.  Але, як зауважив мер, розфарбувати можна буде лише перила, все інше має залишитись таким як є.

За словами організатора Олександри Кость (http://vk.com/id141942248), умови акції прості, донести до наших громадян поняття патріотизму та колективної креативіти в молодому соціумі.

Наразі активісти збирають кошти на фарбу, вже є 215.75 грн. Всі хто хоче долучитися до акції, можуть допомогти грошима.

Рахунок(Приватбанк):
4731-1855-0691-0469

"Після перерахування грошей, прошу надіслати приватне повідомлення, де буде вказано час та суму переказу (таким чином я перевірю дійсність переказу). Всі кошти будуть використані на купівлю фарби. Після остаточного збору коштів, VIP вдяка буде висловлена індивідуально кожному учасникові", - розказав Павло Куцкір (http://vk.com/id170860882).

Коментарі

З
Закарпатец

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YlBOPg7lDBk + + + В Киевi думали, як подолати системну кризу в Україні (ВІДЕО)

П
пидтримую

..но почему это начали делать в Закарпатье через 23 года? напоминает фильм " свадьба в малиновке" ....белые пришли-один флаг, красные-другой..

З
Закарпатец

ва кума выпивают под патриотические тосты горилку. За самостийность выпили, за незалежнiсть выпили, за пана Бандеру выпили, уже и тостов не осталось, а горилка еще есть. Тут один кум и говорит: - А выпьем, кум, за китайских педерастов! - ????!!! - А вони таки же, як и мы - ЖОВТО-БЛАКИТНI!

З
Закарпатец

НАЙ ПОФАРБУВАЛИ Б У СЕБЕ КОЛОКОЛЬЦI

1
1

"Мукачівські активісти пофарбують центральний міст у патріотичні кольори" (цитата) Х... дрочити мош і у туалеті.

М
мкчв

Ідею не підтримую. Кожна стара споруда в місті повинна залишатися такю як вона є. А цей міст як памятка архітектури. Його потрібно берегти, а не розмальовувати. Хто що хоче цим доказувати?

PK
Paul Kutskir

Шановні читачі порталу Мукачево.нет! Не бачу в цьому нічого поганого. Це державна символіка і її потрібно поважати. Семе чераз такі банальні речі базується тверезе поняття громадянина про своє місце в суспільстві. Так, розмію, яка зараз економічна ситуація в країні, але така собі патріотичність - це духовні ціності, але аж ніяк не матеріальні, тож прошу відчути різницю в цьому та переосмислити свої репліки втіленні з невдалим сарказмом. Слава Україні!

Q
Qq

Назвіть уже того "підприємця",який продає цим "патріотам" краску.(у мене дуже хреновий підїзд,не покрасилисьте би у "патріотичний колір?ЖЕК розрахується.Може.)

П
Простак

Це новий тест : " Хто не фарбує - той москаль !"

Ш
Шоні

Нахера вам то треба?Не розумію тих патріотів.Паша живе заграницьов вже рік і туй тобі патріот.вроді нормальний пацик а занімаєся фігньов і то буде некрасиво

Z
Zoltan

Целый город бы перекрасить на желто-голубой! Про траву и деревя не забудьте!С каких пор идиотизм-паказуха считается патриотизмом?!

П
Простак

А щоб вас признали більшими патріотами навіть за галичан, не забудьте пофарбувати мукачівський замок, монастир і всі церкви - помінявши на них хрести на ТРИЗУБИ.

П
Простак

Пофарбуйте і Ратушу, і готель "Стар" і... Це вже нагадує ..., таке як графітті.

В
вася

пофарбуємо міст, і всі стануть щасливими! спонсор фарбування голубі краски з європи "фарбуймо, танцуймо"

І
ігор

тільки б вам покритикувати !!!! Ідею з розфарбування моста - підтримую !!!! Молодці !!!!

О
О_о

ями обвидіть на дорогах жовтим та блактиним!- буде дуже патріотична яма!

І
інаш

у центрі фонтан гарно пофарбували, якщо й міст вийде, то це тільки прикрасить місто.

КЮ
Кравчук Юрій

Є ще залишки фарби, гроші, пензлики, щітки для заліза, рукавиці і робочі руки) Дзвоніть, коли будете збиратися;)

Г
Галина

Коли пройде акція? сповіствть про дату і час будьласка.

М
Майданутий

Хто дав добро? хто буде виконувати роботи з підвищеним рівнем небезпеки?? чи студентів пустять фарбувати , один двоє шею, або ногу зламають та скажуть Путін винен?

М
Марианна

Если бы перекрашивания снизили цену на комунальные услуги- это было бы дело!

К
КокоПанель

Да уж!

Читайте також