Мукачівські активісти продовжують збирати кошти на допомогу військовим (ВІДЕО)

20
0

В центрі міста навпроти художньої школи небайдужі встановили намет, де кожен охочий може придбати патріотичні вироби. Зібрані кошти підуть на підтримку українських вояків.

Мешканці Мукачева продовжують збирати кошти на допомогу військовим, які зараз знаходяться в зоні АТО. В центрі міста навпроти художньої школи розташували благодійний намет, де кожен охочий може придбати собі патріотичні вироби. Зібрані кошти відправлять  на допомогу військовим. Багатьох беруть сумніви, чи дійсно підуть зібрані гроші на допомогу військовим. Волонтери запевняють: вони співпрацюють із військовими і купують тільки потрібні їм речі.

Всі вироби, які продають в благодійному наметі, зроблені власноруч  - такий хенд мейд від волонтерів. Також мукачівці або гості міста можуть безкоштовно сфотографуватись на фоні українського прапора. Фотосесія проходить в рамках благодійної акції «Мукачівці військовим». Проявити ж свій патріотизм можна придбавши в Мукачеві і вишиванки, які теж продають в центрі міста. Сьогодні  на урочистостях дрес-кодом  стали саме вишиванки, напередодні 1 вересня їх купують чи не найбільше.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також