Мукачівські активісти вимагали перенести обеліск загиблим воїнам (ФОТО)

29
39

На мітингу зібралося близько 30 людей.

Мета акції полягала у тому, щоб влада демонтувала пам'ятник та перезахоронила рештки загиблих воїнів, а також замалювати надпис "Слава русскому оружию".

Опісля, активісти вирішили зібрати підписи і написати звернення міському голові про перезахоронення.

Нагадаємо, перенесення обеліску, що знаходиться у самому центрі вже давно обговорюється громадою міста. розміщення його викликає питання, чи коректно проводити різні фестивалі та  розважальні заходи на площі біля захоронення. 

Коментарі

Є
Єва

Хто не памятає і не цінує минуле - той не має майбутнього. Я не бандеровка і не росіянка - я проста русинка, яка народилася і живу в Мукачеві. Я категорично проти знесення памятників та обелісків! Є нагальніші проблеми і не треба під "струю косити" та думати що тим самим " Я ВЕЛИКИЙ ПАТРІОТ". Як не соромно? Я повністі згідна з Firefox, та й доречі не бачила, щоб під час проведення концертів хось танцював би на могилах. Молодь у нас вихована.

ММ
мешканець міста..

гідроцефали....

A
asol

Скоро будут памятник ставити 3-ї Мирової,а ці вже надоїли і їх можна вітправити на цвинтарь бо лєделу не має де робити гульки, та робіть в парку, чого би так не зробити.Сама велика проблема на нинішній час, уже все зробили для народу.

Я
Ясочка

Я звернулася до писача під ніком українець !

ЯУ
Ясочка Україною

Великої Вітчизняної війни герої !!! Тобі ясно, вонючий бандерлог !!! Абисьте пукли, і так на Закарпатті газдовати не будете!!!

F
Firefox

Що стосується памятника, так, місце не надто вдале, обома руками згодна, але тепер трошки забудьмо про себе і подумаємо про тих, для кого це - найголовніша частина їхнього життя - про невелику кількість ще живих ветеранів. для нас це може просто памятник, просто могили, для них це набагато більше, вони бачили те і пройшли через те, про що ми навіть не здогадуємось і дай Бог, ніколи цього не взнати! вони вже старенькі, для них демонтаж і перенос памятника, крім моральної травми від зневаги і відчуття непотрібності та зневаги, може обійтися серцевим нападом. а що це означає в їхньому віці, гадаю, пояснювати не треба. Тож шануймо не тільки тих, хто в списках загиблих, а й не забуваймо про живих! Вам цей памятник не заважав багацько років, а тут приперло, модно бачте.. Навіть якщо поруч проводяться концерти, то танці на могилах - це справа культури і виховання кожного окремого індивіда, чомусь мене не тягне туди потупцювати, площа достатньо велика..

F
Firefox

Юрка просили не одноразово, що не час зараз підіймати подібні мітинги, що зараз це можуть зацікавлені сторони використати у своїх інтересах, чи він не орієнтується в сьогоденній ситуації? ні, воно вперлося рогом.. що ж воно таке справедливе і правильне не було на майдані? (чи я щось пропустила?) а чи готове воно зараз по мобілізації піти на захист людей, за яких він так дуже переживає? чи камуфляж то тіки брендово? вибачте, але дістав...

У
українець

РУССКОМУ і йому подібних.Мертвим місто на кладовищі,памятник перенести в парк, і написати ,"всім котрі полягли під час 2 світової війни". ЦЕ БУДЕ ЧЕСНО І СПРАВЕДЛИВО! найшлися мені ОСВОБОДІТЕЛІ== ОКУПАНТИ.

М
мукачевец

хуесосу Юре и другим гандонам. ЗАЛИШТЕ ПАМЯТНИК МАРГИ!!!

Ю
Юрій

А други люмпени мукачівці сидять за компом та строчать кляузи.....от бидлота, і сам не гам, і другому не дам.

Я
я

оставьте памятник сейчас в покое, это можно сделать в другое время, когда будут деньги и лучшая экономическая ситуация. Подумайте лучше, как наши заробитчане будут ездить в Россию на заработки по визам и как наша экономика будет работать если Украина выйдет из СНГ.

Ю
Юрій

Для Мукачевец...а ти якого хера дома сидиш у тепленькому, чому не прийшов в центр і не висловив свою думку? Гавкати вижу усі можуть, а якщо зробити то зразу в боки.

Ю
Юрій

Для Марії, а чому ви не понесете хоть раз квіти? Бо туй шось не видко...лем гавкати знають усі.

А
арт

Люди, на чому Ви спекулюєте зараз. Могили вже давно треба перепоховати за християнськими традиціями. Їх душі мають почивати на кладовищі і покоїтися в мирі. Ми шо сатаністи якісь, що поклоняємось ідолам і влаштовуєм танці на кістках.ну центр міста як не як.У якому цивілізованому вароші цвинтар в центрі.. назвіть

Я
Ясочка

Ясочка:), опечатка,сори :)

ЯЛ
Ямочка ЛадI

Чесно кажучи перший раз про нього чую. А що мала б?! З таким чудом я би i не поздоровалася. Мукачево позорять такi рагулi! На рахунок хуста, на перший раз пропущу поза уха... Не рекомендую, вам, когось кудись посилати, бо оком не успеешь клiпнути сама там будеш:)

Л
Лада

Ясочка їди на хуйст! ти ж прекрасно знаєш Кравчука.

Я
Ясочка

Шо то за чудо патлатое у лепавому комуфляжи?!

Р
рюцькій

ти опять протрезвів і почав гавкати? ану бігом ПНХ СКОТИНА КАЦАПСЬКА!

М
Мартин

Тот єбанько бородато-усато-патлатий вже задовбав у всіх новинах. Та лишіть тот памятник, то не взяти за ручки і перенести його, а треба не малий гріш на то всьо. Займіться краще другими проблемами, а не знайшли *глобальну катастрофу*. Лодарі вонячі.

М
Марія

Невже нема чим зайнятися цій групі людей??? Невже вони вважають, що можуть вирішувати все, не погоджуючи з громадою Мукачева? Що це за група? Хто іх визнав і дав право вирішувати за мукачівців??? Просто смішна група людей, яка "возомнила" себе керуючим органом. Подивіться на лідера. Це сміх. Чомусь в європейських столицях можуть бути і пам'ятники радянським воїнам і поховання. І нікому це не мішає. А навпаки- там завжди живі квіти. Це ж наша історія!!! Її не зміниш. Вона є яка є. І крапка. Якщо ви вже такі патріоти місця, то зробіть щось для мукачівців, а не займайтеся безглуздими діями. Хоча в тому, що ви здатні хоча б щось зробити, я дуже сумніваюся

A
Anders

На мітингу було вирішено почути усю громадськість міста щодо цього питання. Не переносити його кожен рік.

Я
я

Предлагаю перенести Львов на территорию Польши.

Р
русский

а в другое место танцы перенести - никак? немцы что-то могилы советских солдат никуда не переносят. фашисты вы и есть! какие вы русины? бандеровская сволочь!

І
Ігор

Люди добрі, не дивно що пам'ятник прославляє "русское оружие",а поруч стелла з призвищами загиблих мукачівців ? Треба шанувати людей, а не символи окупаційної тоталітарної радянської системи ! Воїнів по-християнськи перепоховати на кладовищі. "Пам'ятник" в музей/знищити - оце тільки хай вирішують на референдумі, а не будемо чи не будемо далі танцювати на кістках людей !

ДВ
для всех

старого пердуна золия лендела тоже надо гнать на все четыре стороны. пусть бы шел отдыхать. ведь он уже давно пенсионного возраста и ему трудно управлять мерией. а может быть для себя готовит место в центре города? не получится. нет у него таких заслуг,как у погибших героев великой отечественной войны,похороненых в мукачево и никогда не будет. он полезного для города ничего не сделал,а тем более для украины.пошел бы он на хир старый хрич и чем пораньше.

П
Петро

Привід для зібрання доволі суперечливий, але мешканці міста мать право на висловлення соєї думки, що і було зроблено під час заходу: без шуму, гаму , криків і тому подібне.

Д
ДДТ

на таке можна провести рефирендум в місті!!! і все має вирішитись в такий спосіб!! НА МОЮ ДУМКУ ЦЕ САМИЙ ГУМАННИЙ СПОСІБ І МУДРИЙ!! Мені б на тому місці фонтан теж нормально був!!! АЛЕ ЦЕ МАЄ ВИРІШИТИ ГРОМАДА МІСТА!!! ЯКШО БІЛЬШІСТЬ ЗА ПАМЯТНИК ТО ПАМЯТНИК!! ЯКШО ПРОТИ НЬОГО ТО ЩОСЬ ІНШЕ.

A
Anders

З дорогами усе буде. Не хвилюйтесь. Просто треба шанувати пам'ять лююдей, а не танцювати на кыстях чи справляти нужду.

І
Іван

Ідіоти, уже все в місті зроблено, лиш цей памятник міщає, зробіть спочатку вулиці і тротуари, освітлення, криші і фасади; рішіть питання з водоканалом, бо там так ся докрали з помощю мерії, що скоро в місті не буде води і каналізації, тоді ви за памятник точно забудете. Уже одні революціонери - свободівці в перші дні, вмісто того, щоб навести елементарний порядок в державі, скасували мовний закон і маємо Крим (точніше - уже його не маємо). Щось похожоє з памятником в Мукачеві, лиш маштаби менші.

Р
РУССКИЙ

ПРАВЫЙ СЕКТОР БЫЛИ ЛЮМПЕНАМИ ЕЩЁ 3 МЕСЯЦА НАЗАД. СВОБОДА - ПОЧТИ МАРГИНАЛЫ БЫЛИ. А ТЕПЕРЬ ОНИ УПРАВЛЯЮТ СТРАНОЙ. И ЭТИ СПОЛЯКИ ХОТЯТ ПОТРЕВОЖИТЬ ПРАХ ТЕХ, КТО ИЗБАВИЛ ИХ РОДИНУ ОТ ФАШИЗМА. В КОНЦЛАГЕРЯ БЫ ИХ - ХОТЯ БЫ НА ЭКСКУРСИЮ!

М
мукачевец

вы посмотрите кто там собрался. Одни люмпены. И они будут реашать чтото????

Р
РУССКИЙ

И ПОСЛЕ ЭТОГО ОНИ НЕ ФАШИСТЫ?!

М
Могили

на кладовище.

M
mukacsevo

сама велика проблема-памятник,ідіоти

Я
Я

Точно делать им нечего, памятник уже мешает. А дыры в дорогах не мешают ?А темные улицы ? Нашли время трогать останки ...Там люди похоронены , хоть маленькое уважение надо иметь к ним

1
123

маразм!

К
Катрин

Мне нравится памятник и его местонахождение.

М
мукачевец

Гнати в шию тиз пиздюков!!!!

Читайте також