Мукачівські бібліотекарі передали книги військовим, що лікуються у шпиталі (ВІДЕО)

9
0

До Всеукраїнського дня бібліотек поповнили книжкові полиці. Бібліотекарі Мукачева порадували пацієнтів військового шпиталю новою літературою. А талановита молодь міста черговою порцією поезії та музики.

У стінах військового шпиталю свято чи не щодня. Цього разу поранених військових порадували в Міжнародний день бібліотек. Працівники міської книгозбірні поповнили полиці закладу детективами, романами і повістями. Читати тут є кому, адже в Мукачівському військовому шпиталі лікується більше 70 військових із зони АТО. Цього дня для деяких із них талановиті діти Мукачева влаштували невеликий імпровізований концерт, аби  хлопці бодай трохи відволіклися від спогадів про війну. 

Небагатослівні, але задоволені військові стримували свої емоції, проте кожний виступ зігрівав серця. Народні пісні рідні як ніколи, військовослужбовці кажуть, хоча б творча молодь дарує їм свято. У Мукачівському військовому шпиталі лікують не лише медпрепаратами, а й піснями і добрим словом. Крім того, волонтери тут часті гості. Шкода, що обєднує всіх спільне горе, кажуть військові.  Подаровані книги розлетілися швидко, хоча і читати через проблеми із зором можуть не всі. Поранені подякували і пообіцяли з нетерпінням чекати наступних гостей.

М-Студіо

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також