Мукачівські депутати підтримали рішення скоротити заступників мера Лабоша та Галая

3
48

Саме таке рішення було прийнято сьогодні на сесії Мукачівської міської ради.

Крім того, у рішенні йшлося й про скорочення інших співробітників апарату, а це понад 30 осіб.

За це рішення проголосувало 25 міських депутатів. 

Нагадаємо, міська рада вирішила скоротити штат через економію коштів. Раніше мер міста Золтан Ленд'єл повідомляв про це:

"Згідно з програмою уряду планується оптимізація апарату виконавчого комітету міської ради Мукачева. Так, будуть скорочення, які торкнуться працівників виконкому, серед яких і два заступники міського голови. Програма оптимізації передбачає скорочення заступників мера до однієї людини, так як є у практиці європейських країн", - заявив міський голова Мукачева Золтан Ленд'єл.

Мукачево.net

Коментарі

М
мукачівець

Но то дуже мені цікаво шо за хозяйство держіть у руках Нусер хіба тото шо у нього в гатьох. Тать тот чортув ІТ Сервіс ничорта не робить лем гроші з людей вибивать через суд, а Лендел де в пиклі та тото не видіть!!!

2
20

Та тепер там нікому і виступати буде там на камеру ніхто речення не складе, усяке можна було подумати по таке(((( а чому того бундія Нусера лишили за які заслуги. ААА то може за то шо він при Яникови мером був... ганьба пане мер Лендел- хоча не ви правите балом...

3
321

Знаєте чим більше живу тим більше впевнююсь в тому що розумних людей не треба ніде у нашій державі! У Ратуші розумнішоі та відповідальнішоі людини як Михайло Михайлович не було та й не буде якщо так газдують. Економісти хренові!! Вже не треба ні освіту ні медицину все знищіть і буде правити один ЦАР.....

М
Мукачівка

Шкода за п.Лабош,дуже порядна і відповідальна людина!

1
111

а партія - то бородатий няньо

1
123

Лабош Михайло Михайлович це шанована у місті людина , а Мих мих це напевно з методкабінета Мих-мих він і у Африці мих мих. Доречі кажете перейшов з області видно копнули то і звідси копнуть.

О
Освітянин

Таке враження, що місто Мукачево б'є рекорди в цілій Закарпатській області.Хоче бути передовим всюди і у всьому.Це дуже добре, але за цим усім стоять живі люди та їхні сім'ї.Для чого нам такий розвиток міста, якщо не рахуються з людьми?Так що:тварини чи люди важливіші в нашому місті?

Д1
до 123

бо партія так наказала, тому і не відстояли!

Л
лрл

мих мих у методкабінет? Ви шось явно переплутали. Лабош не в обл.освіті працює...

Л
лрл

вибачайте, а про які пів мільйона і 20-ий найбільший фестиваль іде мова?

1
123

Хочу звернутись до освітян депутатів.Для чого ми Вас обирали? Чому не відстояли своїх колег освітян? Ганьба Вам!!!

О
Освітянин

Дуже шкода, що таких патріотів своєї справи, як Лабоша М.М. усувають з посади. Нам, освітянам, не раз доводилося спілкуватися з Михайлом Михайловичем на різноманітних заходах. З впевненістю можемо сказати, що це професіонал своєї справи. Це людина високого інтелектуального рівня; людина толерантної та виваженої поведінки. Вододіючи цими якостями, він дає "фору" багатьом посадовцям.Можливо, хтось злякався? Постає питання: "Чому депутати проголосували за скорочення Лабоша?" Відповідь однозначна: "Будь-хто, лише не я". Доки ми будемо таким чином працювати, до того часу не буде ладу в державі.

!
!!!!!!!

Тут насправді неважливо чи ти професіонал чи бездарь...Як підлижеш зад Балозі так і буде і це основний Критерій!!!Нуссер молодець!А щодо Галая та Лабоша це дійсно професіонали,та порядні люди,тільки от критеріі роботи в низ трошки різні ніж в іхніх колег!!! І в загалом,20-тий найбільший фестиваль на Закарпатті пройшов так як і 20 років тому,тільки заробили вже пів мільйона,з яких на місто ні копійки тупо дерибан,це теж показник!!!

ДС
До Садочок

Якщо не знаєш, то дурницю не пиши. Мих мих перейшов у міський методкабінет з обласного управління освіти і науки і в будь-який момент може повернутися туди. Всі інші працівники із задоволенням підуть у школи чи садочки працювати, не пропадуть. Якщо є зауваження - треба в очі казати...

A
Anonymous

Не переживайте так за Лабоша. На завод робити точно не піде.

Р
рот

йой, Золтане Золтановичу, за Лабоша Ваш рейтинг у вариші упаде на нич...

В
Виборець

Цікаво а як голосували депутати освітяни..........

4
456

Лабош порядний чоловік. Інтереси освіти він один відстоював. А хто буде тепер відстоювати , і чи буде взагалі хтось відстоювати???

М
Мукачівка

Шановний, Золтане Золтановичу!Саме Ви, як міський голова, повинні правильно оцінювати професіоналізм людей, таких як Лабош М.М.,який добросовісно виконував всі обов'язки покладені на нього в різних сферах діяльності, працюючи поряд з Вами багато років.Невже в нашому місті вже не треба професіоналів? Коли вже накінець місту будуть потрібні розумні люди?

1
1

методкабінет, то інша тема..., але шо правда, то правда, років 10-15 тому методкабінет виконував свою функцію надаючи методичну допомогу освітнім закладам,були їм справжньою допомогою, а останнім часом, в більшості перевіряють-контролюють... нажаль. А на псів мороз іще не прийшов, на мою думку. Міський голова просто міг би проявити ініціативу, а не піддаватися таким провокативним рішенням уряду, і як справжній господар шукати інші методи та способи економії бюджетних коштів. Але він на жаль, пливе за течією.. Мукачево ж місцеве самоврядування, самі приймаємо рішення, а виявляється, що звітування для мера перед вищими інстанціями важливіша ніж власні перспективні і хороші, можна сказати ключові кадри, як Лабош.

С
Садочок

Метод кабінет давно пора гнати в шию. Доурядовалися шо всі бездарями ходять а в метод кабінети всякі мих мих та інші блаташі роблять. Прийшов на псів мороз

К"
комент "к прохожей"

є ж люди, які тільки навчились користуватись ПК та не навчились елементарним правилам культури, на жаль, і користуються своєю анонімністю...

ДГ
До гостя

Методкабінет також скорочують...

Р
роим

Ну те, що від Лабоша місто більше толку має, ніж від Нусера, це однозначно. А хто не знає, нехай не говорить! Або говорить по ділу.

1
1

И какое ж то хозяйство держится на Нусэре, по подробней пожалуйста! Может ты родственник его....,что защищаешь или адвокат, так не позорся же, если нюансов не знаешь!!!

ДМ
до модератора

ну і де ж цензура, видаліть комент з ненормативною лексикою!

КП
к прохожей

ты малолетняя дебильная тварь,кого он предал,скотина бешенная ПОЦреотическая..на таких как Нусер держится еще пока хозяйство города..а Лабоша пиздобола давно гнать пора ссаной метлой,толку от него никакого

П
прохожая

Наверное, все-таки, нашел суперпрофессионала - предателя Нусера!!! У всех - срочная амнезия - забыли 2004....

П
прохожий

А может стоило бы пересмотреть другие отделы Ратуши, а не социальную сферу теребить... Не там экономите, уважаемый!

П
прохожий

Уважаемый Золтан Золтанович! В какой это европейской стране Вы видели одного зама? Это только в нэньке Украине может быть один зам на все стороны, абсолютно непрофессионально....как и все в Украине.... А может Вы нашли человека, который во всех отраслях спец? А сколько Вы ему будете платить? Мы ж в Европу, ответьте! Или Вы в целях экономии средств своих асов (я про Лабоша) унижаете? Ждем ответа!

1
1

шось туй ся ладить, точніше Бородатий Няньо шось задумав! Цікаво шо...

У
учитель

Михайло Михайлович! Освітяни міста з Вами та з усіма позашкільними закладами, які "депутати" хочуть закрити!

ГМ
громадянин міста

Лабош порядна і толкова людина,справжній професіонал своєї справи, куди б він у подальшому не пішов, той заклад чи установа тільки виграють, а от міськвиконком вже програв і буде ще сльози лити за ним.

М
Мукачівці

Лабош і Галай - професіонали своєї справи!

Г2
гість 2

Слухай, ти УРА, за бездарного Лабоша, мош і у чоло достати! Не знаєш не пиши... моя тобі добра порада

М
мукачівці

а цікаво, хто ж ті люди, хто так гарно проголосували за "такі" скорочення? Чи може Золтан Золтанович основні моменти нормального функціонування міськвиконкому нерозуміє, чи може йому Няньо "так сказали" зробити?

М
мукачівці

Цікаво, хто тепер працювати буде, якщо Лабоша скоротили? Найпорядніших і добросовісніших людей позбуваємось?

Ш
Шоні

Закриють і ще пару шкіл і посади відновлять,а кідь ще вибори місцеві успішно проведуть то і премію достануть

У
ук

Лабоша отправити у школу фызкультуру дытий учити выткыть прийшов

Н
нно

Один буде начальником освіти, а другий керуючи справами міськвиконкому. Ганьба такій владі!

1
123

З будуна ще не таке учудять

ДГ
до Гість

ДЕБІЛ ти, Гість. Як і решта дебілів котрі лише верещать "Геть!" "Волю народу!", а самі, насправді, не знають чого хочуть, або знають лише одне: щоб їх планктонну ідеологію ніхто не торкав. Вжесь'те понавибирали "із народу" всяких "чесних лунтіків" і других зас**ів, які просто знайшли лазійку через той самий народ, який поки гелготав "Геть!" і не бачив, що насправді відбувається. Можна все нафіг порубати, попалити мости і таке інше. Але менталітет народу так зразу не змінити. Він зразу не стане таким високосвідомим, високосаморганізованим. Він просто стане організмом, якому зняли голову, щоб ним не керувала, а він поки ще борсається

І
Іван

Всі гроші профестивалили от тепер і жопа

П
правда

треба обявити в місті траур, а якщо чесно, то ці фільники сімї давно вже працевлаштовані та і запас жирку (баксів) там ОГО,ОГО. Скоро вни самі вже розбіжуться, бо красти стає ніщо (все розбазарили), хабарів мінімум, бо у людей безгрошівя, зарплати невеликі, а більшість чиновників - рішайл далеко не бідні люди.

У
Ужгородець

Меру респект, подивіться скільки складає Арарат в Ужгороді або берегові, кількість замів? Молодці

П
прохожий

Інтересно а ті 50 чоловік на пікет вийдуть як натуралісти?

У
ура

Галая шкода нормальна людина а бездарного Лабоша давно гнати у шию треба було...........

Г
Гість

На 50 радників міського голови,заступників, директорів всяких там шкіл,центрів стане більше.....Чиновник не може себе уволити самостійно,Це система така 100 процентів ті люди вже працевлаштовані у всякі методкабінети

Читайте також