Мукачівські депутати проголосували за скорочення Іваницької та Радиша

6
8

Сьогодні, 27 березня на черговій сесії Мукачівської міської ради депутати прийняли рішення про скорочення Ігора Радиша та Ганни Іваницької.

За це рішення проголосувало 35 депутатів. Ігор Радиш відповідав за напрямок архітектури, надзвичайних ситуацій, будівництва, енергетики та зв’язку, а Ганна Іваницька - за соціально-економічну, промислову політику, транспорт, торгівлю, громадське харчування, побут та захист прав споживачів та цінових питань.

Нагадаємо, мер міста Мукачева Золтан Ленд'єл пояснив це скорочення, як перший етап оптимізації влади.

Коментарі

:
:)

хаа! ви думаєте що скоротили взяла компенсації та все ? - хер фенікс вернеться лише в іншому виді ! то що вона буде на пінзії то не значить що через пенсіонерку не буде те саме робитись, лише міська рада перестраховується, кіть щось ми до неї не маємо відношення то до тих фондів які буде пропонувати!

ЖМ
житель міста

Шановні мукачівці-головне лід тронувся, як кажуть у народі.Анця Іваницька перша-вона як та пухлина на тілі, яку давно треба було очистити і не ганьбити місто.А ще треба замінити її "досвідчених" учениць, Маріанну Деревянко та Аллу, що ходять по підприємцям та побираються, не ганьбляться на шару брати дари та гостинці. Ганьба та сором!Все колись стає явним.Як вони виконували вказівки Анці-корупціонерки! Думали що назавжди прийшли гнобити громаду. Повне перезавантаження мукачівської влади.На їх місто багато прийде чесних, розумних та переспективних людей.Незамінимих немає! І час вже діяти, робити кадрові зміни, радикальні і рішучі!

П
підприємець

Яке скорочення для Іваницької Анці, коли вона на пенсії? Без усіляких компенсацій та вихідних нехай іде вже до сто чортів, так людям крові попила за десятки років. Як її ще земля носить? Одне прізвище скомпроментувало порядних працівників мерії, котрі боялися навіть щось пискнути проти несправедливості.Кожного хабарника має чекати справедлива участь відставки, з подальшою перевіркою правоохоронних органів усього нажитого нечесним шляхом майна та нерухомості.Досить було дурити громадян.Так уже нажерлися, що мабуть до смерті постити будуть...

М
Магда

на пенсию а не сокращение ! ЛЮСТРАЦИЯ !

7
777777

іваницька доста накрали,треба все забрати роздати сиротам, а її на МАГАДАН

СК
Сергій К

Ганьку Іваницьку не відсторонювати, а і посади не мішало би!!! Ще та потвора. 90% негатива від дій місцевої влади та корупції - заслуга пані Ганни. А ну, виберіть її ще почесним громадянином міста Мукачева - бо може дуже переживає! Ви такі, креативні у нас....

М
мммдаа

скоротили, а скільки отрмають компенсацій? і так рванули мало? могли просто звільнитись не бідні люди, а потім скоротити посаду! плиззззз напишіть скільки отримають компенсацій за скорочення!!!!!!!

С
слава

у мерії треба лишити десять порядних і молодих спеціалістів з сучасними компютерами, а всі інші мають піти піднімати народне господарство або усилити південні і східні кордони України і так уже накралися на роки наперед.

Читайте також