Мукачівські депутати просять силовиків розібратись із дерибаном майна місцевими ПТУшниками

10
4

Із відповідним зверненням до представників правоохоронних органів звернувся голова депутатської комісії з питань законності, регламенту, етики, оборонної роботи та надзвичайних ситуацій Мукачівської міськради Роберт Іванчо.

Так як майно мукачівських ПТУ повинно перейти у комунальну власність міста, окремі представники закладів професійно-технічної освіти намагаються роздерибанити майно корпусів, які не використовуються і переводитимуться на баланс міста. 

Мова йде про один з корпусів Мукачівського ПТУ №7, який знаходиться на вулиці Духновича. Там, за словами депутата, співробітники ПТУ намагаються забрати все, що "не так лежить", вивозять метал і т.д. 

"Прошу правоохоронців вважати моє звернення як офційний запит, зайнятись цим питанням і надати мені відповідь згідно чинного законодавства України", - заявив Роберт Іванчо. 

Mukachevo.net

Коментарі

Т
Таран-там-там

Постарайтесь не бути голослівними. Здається робота журналістів заключається у висвітленні подій, а для констатування чогось потрібні підстави. Докази, докази подавайте...така служба новин і біля мого дому на лавочці є.

П7
ПТУ 7

про шо ви говорите, відколи там директором працює Панас, там вже все винесли, все що тіки можна, і цеглу всю яку розібрали з будівель вже давно продали. При чому задіяні в цьому сам же директор і його заступники. А чергові які там чергують сидять без світла, води, туалета у давно вже аварійній будівлі.

6
677

перевірте ВПУ 3 там дерибанять по повній....не тальки майно а державні гроші "освоюють" добре розподіляють згідно кошториса крадуть...

СВ
Спостерігач від громади

А.Балога МОЛОДЕЦЬ!!!

Читайте також