Мукачівські депутати виділили кошти на придбання житла сім'ям військових АТО

6
10

Сьогодні, на позачерговій сесії Мукачівської міськради було прийнято рішення "Про затвердження Програми співфінансування придбання житла для сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також для інвалідів І-ІІ групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов".

Так, з метою забезпечення належної соціальної підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників АТО та вшанування пам’яті загиблих, міська рада  вирішила:

Затвердити Програму співфінансування придбання житла в комунальну власність територіальної громади м. Мукачево для передачі сім'ям загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також для інвалідів І-ІІ групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов.

Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації програми, всього, у тому числі:  4167,848 тис. грн.
Коштів міського бюджету -  1400,000 тис. грн.
Коштів державного бюджету -  2767,848 тис. грн.

Реалізація Програми здійснюватиметься за рахунок коштів державного, місцевих бюджетів та інших джерел, не заборонених чинним законодавством.

"За" проголосувало 36 депутатів.

Більш докладніше читайте у програмі, яку можна завантажити тут.

Мukachevo.net

 

Коментарі

Д1
до 14:39

А по темі є щось сказати?

ДА
до Ато 04.12.2015 10:26

я читач мушу тобі уповісти, што тебе майже мати народила таким ненавистним та грубіяном невихованим, кіть позволяєш собі тут усіх ображати, ти вийди із подполья та пи...ди кілько хоч у себе перед жонов,дітьми, встань та най тя дурня неука учують усі.

ДА
до Ато

У тебе,підере, президент-російський бізнесмен. Порох з "Рошен Липецк" напряму платить налоги в бюджет Росії. А ти, ідіотино тупа,тут розпинаєшся за войну з Росією? Йди та здихай за жидню, кіть такийись дурний верховинцю!

ДА
до ато

ти гандоне.так збирайся й пиздуй у окопи,гавно чмошноє,раз ти так проти тих шо ато ненавидять...блять підере,намотав бо м ти кишки на граблі,воняк кончений

А
Ато

Тим усім філософам, шо тут так розпинаються проти ато, нич не бажаву як батько двох синів, обись те своіх діти хоронили, так би сьте тут не приказували, ви щи не знаєте што тото войнаі у вас у хижі гріб стоіть закрийте писки і моліться богу, обисьте там в окопах нігда не були

111 До ато

Я Вас п1дтримую. Наш1 люди стали зазомб1рован1.М1й знайомий при1хав 1з лен1нграда, бо там працюэ у в1дпустку 1 тако1 ненавист1 там не маэ до людей як тут.Я, би на сторон1 пут1на вс1х укра1нц1в вигнала додому, та нехай би правител1 давали роботу.Мало того, що людина залишаэ с1мью 1де грош1 заробит, та придумали ще налог зн1мати 1з зароб1тчами.паскуди.афганц1 так себе не вели коли поверталися як ц1 геро1.

Д0
до 01:09

В Україні біля 40 млн. населення. Значить Порох з Кроликом все-таки знайшли 0.25 % ідіотів від кількості населення, які зовсім без мізків. Поздоровляю тебе,небораку, ти теж між тими долбойопами.

РП
русня підшконочна

в Україні більше ніж 100 тис. воювало, а ти мразь будеш розказувати, що кролик із порохом когось надурили? Люди не сліпі і видят з ким война, лиш дибіли вроді тебе не вірят що кацапи-голодранці прийшли войнов на нашу землю.

ДА
до ато

Від кого захищали? Розвели Порох з Кроликом дебілів, що воюють з Росією. А дебіли і раді вбивати один одного. Габонці, мля.

А
ато

а коли Золі видав отвіт што земель і гроши ниє на тих нещасних учасників ато, котрі і їх паскуд захищали. А типирь гроші уже є.Жівани єдні, злодії.Люди жізнь оддавали за мир на землі, а вони щи шпекулувуть.

Читайте також