Мукачівські депутати звернулись до Іщука щодо забезпечення правопорядку на виборах 25 жовтня

15
3

Депутати Мукачівської міськради просять начальника Мукачівського МВ УМВС Валентина Іщука забезпечити посилені заходи безпеки та контролю на кожній виборчій дільниці.

Крім цього, депутати просять додатково залучити зареєстровані на території міста та району громадські формування з охорони громадського порядку у день виборів, 25 жовтня. 

Була також внесена та прийнята пропозиція до органів правопорядку слідкувати за дотриманням виборчого законодавста та повідомляти про його порушення, що входить в прямі обов'язки органів внутрішніх справ.

Як відомо, на кожну дільницю міста та району буде відряджено як мінімум 2 співробітників міліції. 

Mukachevo.net

Коментарі

К
Кнап

Сьогодні злодійка Балаж Надія прийшла вчергове на суд без адвоката,хоч сама подала позов про поновлення її на посаді директора. Та хіба би уже світ до гори дригом перевернувся, її ніхто не поновить!!! це її сценарій по затагуванню справи навмисно.Характерно, що юрист із Києва приїхав на суд, а стерво Балаж брехала, що її рневідомо який по счоту адвокат, поїхав за кордон, вона уже не знає що брехати, бо жоден нормальний адвокат уже не погодиться злодійку захищати. Ну а суддя Котубей Іван "виграв" джек-пот, компютер розприділив справу саме йому.Бог є на небі, він колись їй рішав справи, в т.ч. і про фальшивий диплом на її користь! Тепер він у капкані, кожний суддя, який мав зиск із злодійки Балаж Надії, тепер має здати тест на вшивість! Все повертається бумерангом, тепер усі ці мразі продажні судді, прокурори, міліціянти вині цій хвойді!Тепер вона вас всіх буде іметь по-іменно!

В
виборець

Боїтеся? так самі наплодили бандюків і корупціонерів, а тепер їх і боїтеся.Так справді сицілія, ви перві маєте утікати, а не прості люди, їм немає чого боятися, а вм усім злодюгам ленделам золіям і вашим ток-шоу депутатів є чого ся бояти. Ви перші і спотворите ці вибори.

ДР
до редакції

А чого не пишите що сьогодні суд, в який подала Балаж Н.Й. та ії вбивця донька Балаж Н.Б. які хотять поновитися на роботі! Що одна хоче поновитися що друга! Напишіть щоб судді боялися брати від них хабарі, та знали що громада за ними спостерігае.

Читайте також