Мукачівські дошкільнята малювали подарунки місту (ФОТО)

25
8

Сьогодні, 23 травня, на честь проведення у Мукачеві днів міста, пройшов конкурс малюнку на асфальті «Подарунок рідному Мукачеву від дошкільнят міста».

Намалювати свій подарунок прийшли юні представники з кожного дитячого садка, а саме 25 дошкільних навчальних закладів.

Після, проведення конкурсу, компетентне журі оцінило творчість дітей, та нагородило всіх переможців грамотами. Жоден учасник не залишився без подарунку.

За результатами конкурсу третє місце зайняли ДНЗ №7, 11, 8. Друге місце зайняли ДНЗ №30, 3, а перше – ДНЗ №23 (на фото третя за ліком).

Маленькі учасники розповідали вірші про рідне місто та навіть про Євро-2012.

Коментарі

:
:)

за результатами конкурсу робимо висновок - нашому місту не вистачає польових квітів Давайте засадимо наше місто квітами, проведемо тут євро 2012, а гуляти з дітками будемо їздити до інших областей чи навіть за кордон. Доречі звязку між Мукачевом і Євро я не бачу, та й сама дитина-дошкільнятко навряд чи розуміє, що зобразила і чому. КОМПЕТЕНТНЕ ЖУРІ зробіть голосування між дітками, що саме їм бракує у їхньому дитинстві у нашому місті і зробіть висновки для себе.

ГА
Гудак Александр

Я уже не говорю о смысловом подаче материала! И Это Вы называете професионализмом?

ГА
Гудак Александр

Ну жели за такие снимки еще и гонорар платать?

ГА
Гудак Александр

Где резкость и композиция?

ГА
Гудак Александр

Почему обрезаны головы?

ГА
Гудак Александр

Я еще раз прошу ВАС НАУЧИТСЯ НОРМАЛЬНО СНИМАТЬ!

СП
Справжній подарунок

Дуже цікаво знати критерії оцінювання в даному конкурсі? На чому мав би бути наголос, побудований сюжет, зміст чудових дитячих малюнків? Якщо тематика "Подарунок своєму місту" то в критеріях та при оцінюванні мало б бути так і визначено - те що принесе користь мешканцям, те чого ще в нас нема, те, що всі мукачівці б підтримали і оцінили... Дуже гарні роботи намалювали дошкільнята. Але скажу чесно, що квітів, сакур, каштанів, лип по місту є достатньо, багато в нас і державної символіки і слава Богу дружній в нас живе народ, то можливо, Мукачеву краще щось інше в подарунок??? На мою думку ідея подрунку місту АКВА і ЗОО парку - це МРІЯ всіх мукачівців і дорослих і малих. Дуже цікавий погляд і творчий задум в цих роботах. Я думаю, що призові місця мали б зайняти саме ці "подаруки Місту" (до пана Кірєєва!!!) Цікавим також є сюжет про Замок Паланок - треба замок піднімати, а він підніме місто!!! Я голосую : 1-АКВАПАРК, 2-ЗООПАРК, 3-ЗАМОК ПАЛАНОК. Це справжні ПОДАРУНКИ!!!

С
спостерігач

Які подарунки зображено на малюнках, що зайняли призові місця? Хіба Мукачеву нехватає Українського прапора, квітів? І до чого тут Євро 2012? Тематика заходу "Подарунок місту" а зображають те, чого в нас вдосталь хватає. Доречі, букет квітів зібраний до купи Українським прапором - і де тут ідея малюнку? Шкода, що бажання дітей побудувати зоопарк і аквапарк у нашому місті було проігноровано організаторами конкурсу!!!!

Читайте також