Мукачівські футболістки вибороли Кубок Закарпатської області

11
0

серед жіночих команд

Мукачівські футболістки вибороли Кубок Закарпатської області серед жіночих команд. Про це сьогодні, 6 грудня, власкорові ЗІКу повідомив представник Федерації футболу Закарпатської області Віктор Качур.

У змаганнях взяли участь 8 команд. За жеребом команди були поділені на дві групи по 4 команди.

В групі «А» на ст. ФК «Мукачево» в першій грі зустрічалися команди с.Олешник та с.Чепа (обидві Виноградівський р-н).Напружена гра закінчилася з рахунком 1 - 0 на користь команди с.Олешник.

Цікавою і напруженою видалась гра між командами збірної Рахівського району та командою з смт. Королево Виноградівського району. Зрештою фортуна була на боці рахівчанок, які і перемогли з мінімальним рахунком 1 - 0.

У півфіналі рахівчанки легко здолали опір команди з с.Олешник Виноградівського району з рахунком 5 - 0 і вийшли у фінал.

У групі «Б» на ст. ФК «Медвідя» с.Нове Давидково у першій грі зустрічалися команди філії університету «Україна» (м. Хуст) та Мукачівського району. Перемогу одержала команда хустян 2 - 0.

У другій грі зустрічалися команди с.Дубове Тячівського району та збірна ДЮСШ ФСТ «Колос» Мукачівського району (с.Н.Давидково). Спочатку у рахунку повели представниці Тячева, але вже до кінця першого тайму збірна Мукачівського району зрівнює рахунок 1 - 1.

На фінальну зустріч вийшли команди під керівництвом тренера Миколи Волощука (збірна Рахівського району) та тренера Євгена Качура (збірна Мукачівського району). З рахунком 3 - 2 перемогу одержала команда Мукачівського району.

Команди - переможці були нагороджені кубками,грамотами та медалями. Спеціальними призами були відзначені кращі гравці турніру. Від імені Федерації футболу Закарпаття та відділу у справах молоді і спорту Закарпатської ОДА нагородження проводили заступник голови ФФЗ Віктор Наскалов, член виконкому ФФЗ Георгій Жбора та голова комітету жіночого футболу ФФЗ Євген Качур.

 

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також