Мукачівські каратисти привезли із Сімферополя 6 нагород

5
2

із чемпіонату України з Шотокан карате за версією JKS

З Сімферополя повернулись спортсмени Мукачівського клубу карате «Сінай» на чолі з тренером Романом Михайловичем Маслиган, де проходив чемпіонат України з Шотокан карате за версією JKS.

Кримський полуострів вперше зустрічав юних каратистів нашого краю на таких відповідальних змаганнях. В чемпіонаті приймали участь 300 найсильніших спортсменів з 14 регіонів України. Змагання були організовані Міністерства молоді та спорту України та Українською ассоціацією карате.

На цих змаганнях Мукачівські спортсмени спромоглися завоювали 6 бронзових нагород. Призерами змагань стали Дзямко Андрій, Дубович Микола , Швед Марк, Шелест Ілля, Керек Павло, Журавський Олександр. Хочеться відзначити, що кожен спортсмен викладався на всі сто відсотків, і кожна перемога не давалась легко, бо на змаганнях такого рівня слабих каратистів не буває.

Високому спортивному результату сприяли турніри з карате ,які проходили в м Мукачево на передодні змагань в лютому та березні цього року. Зараз спортсмени готуються до чемпіонату області, який пройде в місті над латорицею на прикінці квітня.

 

Коментарі

С
Сергей

Поздравляю членов команды и тренера с победой на Чемпионате Украине. Думаю, команда каратистов клубу `СИНАЙ`, представляющие Закарпатье, через время станут призёрами чемпионата Европы. Нужно только уверенно идти к цели. Желаю клубу успехов.

Н
Николай

Молодцы! так держать. Надо развивать этот вид спорта в закарпатье. Будет больше спонсоров, будет больше медалей и бронзовых и золотых. Спасибо тренеру за результат.

Читайте також