Мукачівські каратисти виступили на міжнародному турнірі у Києві

10
34

17-го травня в Києві відбувся міжнародний турнір з карате-ДO (WKF) Kyiv Open Cup.

В найпрестижнішому турнірі в Україні прийняли участь 655 спортсменів з 51 команди із всіх регіонів України та гості з Білорусії. На жаль, цього року в змаганнях не брали участь команди з Росії, Польщі, Литви, Азербайджану та ін.., в зв’язку з нестабільною політичною ситуацією в  Україні. Але по відгукам представників команд, турнір був організований на високому рівні. Бої точилися на 6 татамі. Також в рамках турніру пройшов Чемпіонат України серед людей з вадами слуху. Вперше на турнірі була представлена категорія ката серед спортсменів на візках.

Головним суддею на змаганнях був секретар судейської комісії Всесвітньої  федерації карате (WKF) Хавьер Эскаланте (Швеція). Високій гість в інтерв’ю сказав, що  в цілому йому  турнір дуже сподобався, - хороша організація та багато учасників.

Мукачево представляв клуб «ФАЙТ» (тренер Бадзьо С. І.) . Збірна клубу захищала честь міста у складі з п’яти спортсменів у віці 9-13 років: Йовжій Олександр, Лесєв Руслан, Кугал Анатолій, Мартин Роберт та Сидоран Володимир.

І хоча на цей раз «файтівці» медалі не привезли, виступили вони достойно. Враховуючи, що в кожній категорії нараховувалося по 30-35 учасників і той факт, що за жеребкуванням майже всі попали на фаворитів - боролися хлопці на рівних. Приклад тому - виступ Мартина Роберта, який після двох виграних поєдинків зійшовся в полуфіналі підгрупи з одеситом з клубу «Спарта» - Боштаном Максимом – переможцем чемпіонатів України та багатьох міжнародних змагань (якому в минулому році програв 9:0). Останній програвав нашому Роберту 2:0 і тільки на останніх секундах наш спортсмен припустився тактичної помилки та пропустив удар ногою в голову і у підсумку програв 3:2 за крок до фіналу. І хоча не став призером, але беззаперечно виріс технічно і показав достойне, зріле карате. Теж можна сказати і про іншого «файтівця» Сидорана Володимира. Вірить керівництво клубу і в других збірників – Кугала Анатолія, Лесєва Руслана та наймолодшого з учасників клубу, який відвідав даний  турнір – Йовжі Олександра.  

Коментарі

О
оксана

ну так шо ви лизете де не треба... вас то болить....?

Г
Гість

Після бою кулаками не машуть. Програли так програли, нічого пижитись і тужитись .Або тренер неудачник, або учні кривоногі

О
ОКСАНА

wer/ якщо тебе цикавить то як я дихаю до файта прийди в спортзал подихаемо разом. . . . . . через 2 минути виплюнеш легени. треба много працювати и над собою щоб щось досягти. а таки понти и грязь абсолютно ничого не важать. виспися добре и приходь завтра....

О
ОКСАНА

wer/ а ти чим можеш погвалитися? шо ти здобув в житти? крим подлости .... то тебе мама так вчила розмовляти и розсуждати... много береш на себе. прийди в клуб и покажи шо ти вмиеш . . . . .. . нажаль НЕУДАЧНИК це ти. и мени тебе шкода. Слабие люди мстят а Сильние прощяют. зроби висновки и не будь такий злий. Не можеш допомогти ну и не мишай. тримайся удачи тоби.

О
ОКСАНА

я так розумию кожен готовий тут лем критикувати. . . Шановни негативни критики- чому не пиднимете свий зад и не пидете в спортзал на тренировку ? липше сидити та мудро розсуждати. ану хто з вас пиде .. и через 2-3 роки напише про свои покращени физични якости и здобути результати хотяби 3 мисце на области и хоть лем якусь гнучкисть и витривалисть. вже не кажу про швидкисть и спритнисть. Давай вставай шо сидиш? ДЮСШ чекае.

ЗК
Злобним коментаторам

Якіж ви узколобі читачі.. Ваш інтелектуальний рівень бажає кращого, на жаль.. Все, що ви можете це гадості писати , які ж ви злі!!!

Г
Гість

Ви ще напишіть, як в туалет ходите і як вам там тяжко.Най вас всі пожаліють.

W
wer

Вони не лишt папір неможуть зробити, вони нічого невміють і не знають. Лузери.Знають лиш як про свої болячки писати ,як їх там на лупцювали.

Й
Йончі

Йой, та тілько років сьому клубові, а він папір, як положено зробити не годен . Який клуб такі результати наверно.

ЗО
Закарпатський осередок "Файт"

ГОЛОВАМ ОСЕРЕДКІВ: Всі керівники осередків ЗОБОВ'ЯЗАНІ подати на мандатну комісію РОЗШИРЕНУ заявку, згідно форми у вкладеному файлі, з печатками фіздиспансеру та спорткомітету, з включеням в неї максимальної кількості спортсменів (згідно категорій представлених в регламенті). Особливо важлива НАЯВНІСТЬ спортсменів в найлегшій та найважчій чоловічих категоріях та у всіх жіночих категоріях. У разі неподання відповідно оформлених завок (з усіма печатками) (ДО УВАГИ головів Миколаївського, Запоріжського та Закарпатського) осередків на засіданні Президії буде винесено питання про ефективність роботи голів вказаних осередків та їх відповідність займаним посадам.

Ф
Файт

Дякуємо!)

О
оксана

поразку треба вмити теж приймати. нихто з вас не напише про себе в газети про поразку правда? вси пишуть про досягнення а ще мало перебильшують. треба мати мужнисть и коли даеш таку статтю... диточки не здобули перемоги але про них написали в газети, так? це и е пидняття настрою и натхнення до подальших тренувань не залежно вид перемоги бо це спорт. "через терни к звездам". Успиху вам файтивци....

Д)
Достижениям )

Вы просто умнички ))! Зачем много писать да еще и отдельную статью ,правда? Если можно к нам добавить свои достижения ) Браво! ))

СР
Спортивний результат

У місті Броди пройшов відкритий чемпіонат львівської області з кіокушин кан карате серед дітей юнаків та юніорів. Участь у змаганнях взяли 160 спортсменів з різних спортивних клубів України. Спортсмени молодіжного клубу з кіокушин-кан карате-до Ренмей на змаганнях виставили потужну команду з 24-ох учасників і вибороли 13 нагород посівши друге загальнокомандне місце. http://m-studio.net.ua/blog/2014/05/13/mukachivski-sportsmeny-povertayutsya-z-medalyamy-zi-lvova/

С
Спортсмен)

! Да никакой Файт не лузер", для тебя в том числе, - раз ты столько тут ананируешь :D

ПД
про дятлів

файт лузер))

В
Ваня

Може в тебе є діти, і ти їх кормиш" саме програшами - тому для тебе болюча тема? ))

В
Ваня

Дятел) , ця стаття для того, щоб ті, кому це цікаво - дізналися , що відбувається в карате до(wkf), безпосередньо в Мукачеві в т. Д. Але ти не зрозумієш, нажаль . В тебе ціль обісрати" і спровокувати на грубість !

ДО
до Оксани

ти кажеш ".......перемога це не основне." ВКФ це спорт,і спортивний результат є на першому місці,а результату нема в клубу,от для чого тоді ця стаття,і навіщо тренер програшами кормить дітей.

Б
Батьки

Оксана, Дякуємо!!!

TW
To wer"

Wer"- аноним, а ти таки не рівно дихаєш до ФАЙТУ ! Стільки слюней!

W
wer

Файт, ви найкраще програли!

О
оксана

файт ви найкращи

О
оксана

карате це достойний вид спорту де нема злости и агресии. де виховують повагу чеснисть и справедливисть..... поважати противника и приймати поразку дано не кожному. а перемога це не основне. бути людиною и вирити в себе це на 1 мисци. файт успиху вам. волонтер.

Б
Батькам

Якщо Ви хоть із батьків - напишіть , будь ласка, свої ініціали ) - і вам негайно подякують. Навіть публічно! А у випадку, якщо ви стороння до цього колективу людина - то напишіть яку ціль ви переслідуєте і , можливо, вам також подякують" ) за увагу )

Б
батьки

А де подяка батькам ,що тренера на екскурсiю вiдправили

Б
Богдан

Тобто юні спортсмени :)

Г
гiсть

Програли так програли.тупий пiар велике досягнення у спортi .гсть

Б
Богдан

"Wer", якби ти був удачником" по жизні ) - ти б так не писав і не був би таким злим! Почитай уважно статтю.. Не все зразу! Спортсмени ще молоді, вікова категорія 9-13 років. Набуваються досвіду .

W
wer

Файт у прольотI.слава неудачникам

Б
Богдан

"123" - залишіть свій сарказм при собі

1
123

Очередная неудача.Так деражать.

2
2222

Сергей Иванович - очень хороший тренер и человек! уСПЕХОВ В ДАЛЬНЕЙШЕМ!

Б
Богдан

Молодці! Так тримати. Наступного разу - з нагородами щоб повернулися

Читайте також