Мукачівські комунальники демонтують незаконні кіоски (ФОТО)

7
12

В Мукачеві працівниками комунального підприємства «Ремонтно-будівельне управління» проводять демонтаж самовільно встановлених кіосків.

Напередодні робоча група з представників управлінь міськвиконкому, працівників муніципальної поліції в ході рейду виявила кіоски, які встановлені в різних частинах міста без дозвільних документів, порушують правила благоустрою, заважають рухові пішоходів. Власники 13 незаконно встановлених отримали приписи про демонтаж. Двоє власників самі провели демонтаж споруд. Інші – демонтують комунальники.

Заступник міського голови-начальник управління міського господарства Віталій Гільтайчук зазначив, що в місті й надалі проводитимуть ретельну інвентаризацію тимчасових споруд – МАФів та кіосків, адже є чимало тимчасових споруд, власники яких не платять податків.

Нагадаємо, у Мукачеві продовжили демонтаж незаконно встановлених біл-бордів.

Мукачівська міськрада

Коментарі

ДО
до останніх

кіоск біля 20 школи належить хозяєвам міста, як і більшість тютюнових кіосків біля шкіл, садиків і автозупинок. Много хочете і нич не получите, сраний електорат.

М
Мукачівець

Мабуть С. Роману - новоспеченому начальнику, так званої "Муніціпальної поліції", НЕРОБАМ, яким давно б необхідно було б вручити повістки до військомату, щоб здорові лби не косили від воєнкома, і від виконання громадянського обовязку, не дали вказівку відкрити очі на Блатний кіоск, біля 20 ЗОШ., бо мабуть отримують постійну винагороду, незважаючи, що даний кіоск розташований посеред тротуата і біля школи. Панове НЕРОБИ, це Вам не бабусь біля зеленого ринку штормити, щоб сплачували кошти для власника молого базарчика - власником якого є ваш начальник С.Роман.

І
Іван

Біля 20 школи продають СИГАРЕТИ, нікому не заважає. ЧИ сигарентики % відстьогують?

С
Сват

Цей піар від мера вже дістав,дійсно біля 20 школи продають сигарети в кіосках без документів,на автостанціі шанхай, жд вокзалі бардак а вони всьо піаряться своєю роботою.

В
Василь

Замість того що би робити пропаганду друкованих видань вони демонтують кіоск.А на кіоски з сигаретами біля навчальних закладів,чи на ж.д. вокзалі які стоять прямо на тратуарі у вас часу на них не має.

1
123

Не смеші ть чому не пі дите прові рити на автостанцію? Жоден киос без документів, дозволи ратуша не довала, мабуть Кричко що їго автостанції добре ділеться?! Чи боетесь?

В
ВІладі

:), :), По вулиці 26 Жовтня 3 - 5 автяків каждий божий день на тротуарах. Пішоходи мусять ходити по дорозі. Сесе муніципали ай поліціянти не видять.

П
Просто

Це напроти податковоi?

Т
тібі

тот кіоск там стоїть років 50 , скільки себе пам"ятаю , те що він втратив свій вид не означає що він не законно встановлений , подібне сміття звісно треба забирати але можливо варто було б йому провести капремонт , чи як

М
Місний

Се кіоск пошти який там стояв ще при Союзі.Навірно Укрпошта носить погано кореспонденцію в Ратушу.

ДЧ
До читача

А тобі такий хлам до вподоби читачу? Чи може щось робити, щоб було більше туристів в Мукачеві . Лиш б п'ять копійок вставити. Різне сміття.

Ч
читач

цікаво, а кому заважають ці кіоски?????

Читайте також