Мукачівські комунальники продовжують ремонтувати дороги по місту (ФОТО)

18
7

Про це Мукачево.net підтвердили в Управлінні міського господарства.

За їх словами, з понеділка, 9 березня, у зв'язку з покращенням погодніх умов, розпочались активні роботи з ремонту міських доріг.

Спільно з дорожниками продовжився ремонт дорожнього покриття транспортного мосту на вулиці Матросова, що веде до ринку "ГІД". Також ведеться ямковий ремонт на вулиці Миру (біля Центральної зупинки), Університетській, а також відновлення бруківки на вулиці Садовій.

Наразі, ремонтні роботи продовжуються згідно плану, запевняють в УМГ.

Мукачево.net 

Коментарі

R
rac

Є в Мукачево вулиця Українська.На неї жахливо заїзжати.Коли вже мерія зверне увагу на вул.з такою красивою назвою.Між іншим Андрій Балога ,коли обирався обласним депутатом обіцяв помогти з цим питанням.

ДК
до комунальників

Скільки часу так званий ремонт має простояти? Бо як досвід показує, то максимум рік!

І
іван

за такі великі подвиги я пропоную покласти у місті памятники керівникам мерії і комунальникам, бо роблять майже подвиги, ачий за свої гроші ремонтують. Но май би було прикольно кіби називали суми списаних грошей на ремонт тої чи іншої вулиці. Це була би бомба інформаційна, та то никому не вигідно, бо много коло корита кормиться уже десятки років. Най би такі платки асфальту наклали у своїх особняках. Та ні, там є газди, а тут, то ничиє, на пару місяців сойдьот, добре хоч не в дощ кладуть ще. І це правда.

П
Прораб

Яка якість може бути у таких ремонтів. Кожен рік сотні тисяч наших грошей бездумно закопують у ці ямкові ремонти, котрі навіть до осені не протримаються. Кожен рік одні і ті ж вулиці латають, вже можна по платкам роки писати.

Ч
Читач

Цікаво було б, якби озвучили суму потрачену на ці ремонти і реальну вартість цих ремонтів (матеріали, робоча сила, амортизація техніки, тощо) оцінену якимось незалежним експертом. Впевнений цифри дуже здивували б всіх. Шановна редакція, не думали ніколи про такий експеримент? Стосовно якості цих ремонтів то тут слова взагалі відсутні!

ММ
мешканець міста

хм, вже третій нарис із циклу "Успіхи комунальників", і за такий короткий період. До редакції - це піар-замовлення? Що ж, глянемо, наприклад, вул. Университетську. Стало незрозуміло: як вони вибирають місця, де треба класти заплатку. Враження таке, що вони накладені випадково, будь-де. Бо з точки зору водія - комфортніше не стало. Далі, суто організаційний момент. Так, покращення погодних умов як причина для старту робіт - логічно. Але було б непогано робити це не посеред дня, в годину пік, коли невеличкі вулиці й так перенавантажені транспортом. І ще одне. Спочатку вибирають старий асфальт (отакі прямокутні дірки). Далі дорога стоїть в дірках пару днів. Чому не робити це синхронно: видовбали - закатали.

ШЗ
Шо за нах?

Спільно з дорожниками продовжився ремонт - зміст який? Що це означає?

Читайте також