Мукачівські комунальники взялися за відновлення ще одного скверу (ФОТО)

7
11

Комунальне підприємство відновлює ще один сквер, що знаходиться на розі вулиць Горького-Волошина.

Про це йдеться у повідомленні Управління міського господарства у мережі Facebook. 

"Наразі проводиться омолодження дерев. Наступні кроки – прибирання , відновлення понищених лавиць, освітлення території та встановлення смітників", - йдеться у повідомленні.

"Маємо надію на те, що на цей раз старання не виявляться марними і цей острівець благоустрою заживе новим життям", - додають комунальники. 

 

Коментарі

Й
йовшкуви

останні два десятиліття у городі при владі одні і ті ж і лим не кажи, що сволочі крадуть та на себе роблять.

Й
ЙОУШКО

ОД МЕҐ ІШТЕН АЙБО НАРАС! НЕ МОЖНО ВСЕ ВІДНОВИТИ ЩО ДЕСЯТИРІЧЧЯМИ СЯ ГРОБИЛО ,ПОМАЛИ СЯ НАЛАДИТ ПОТЕРПІТЬ МАЛО ПРИЙДЕ І НА ВАС ЧЕРГА!

М
Мукачівка

Ще би не мішало привести в порядок територію біля міської автостанції. Там одні ями при виїзді автобусів на маршрут.Та і саму автостанцію також. Хоч така сама картина як в Мукачеві біля автостанції, так і у всіх райцентрах Закарпаття (там ще хуже), В Тячеві після дощу пройти до автобуса неможливо, і в самому Ужгороді не краще.

В
волошин

туй би добре построїти щось сучасне, а то портить вид хозяєвам. Кіть чесно, то гроші ніде тіпа дівати, а на вул, великогірній не мож пройти і проїхати такі лужі-озера та там всевишні цього міста не жиють, а вибори вже ся кінчили.

ПR
Пецька Roshen

Люди, я розуміву, може кось із фивників там читать сись сайт, айбо кіть шось просите та майжек ліпше напряму, а не туй писати.

Ч
читач

вірно, біля вулиці де проживають наші нардепи.

М
мукачівка

Просимо навести порядок біля ж.д.вокзалу(з величезною кількістю легкових автомобілів).В якому стані знаходиться проізжа частина дороги біля ж.д.вокзалу.

В2
Влад 2

Молодці міська влада

В
Василь

Комунальники надхненно працюють, їм ніколи ходити роздивлятися красоти Синевірського озера.

ДІ
до Івана-Франка 152

Використовуйте човни та протигази. Дякуєм за розуміння!

І1
Івана-Франка 152

мешканці вул.Івана-Франка 152 просять звернути увагу на жахливу прибудинкову територію після кожного дощу доводиться обходити "Синевирське озеро" щоб дійти до підїздів будику, я вже неговорю про відсутність дороги, сморід від зруйнованого гуртожитку. P.S. В.Гільтайчук та команда благоустрою!

Читайте також