Мукачівські красуні організували жіночий клуб

4
0

Сиділи дві подруги, смакували чудовий ароматний напій і думали: «Треба щось зробити таке, щоб у цьому бурхливому потоці життя не втратити одна одну…». Вирішили створити щось спільне: організувати жіночий клуб. Але якого формату, з якою метою?

Дівчата вдало переформували відомий вислів «Краса врятує світ», – і з’явилися складова майбутнього клубу, його кредо: «Врятуй світ своєю красою». А невдовзі у Мукачеві народилось і нове, зареєстроване громадське об’єднання – жіночий клуб краси та здоров’я «Богиня», президенткою якого обрали Наталію Васько, заступницею – Тетяна Ратушняк.

Клуб виник не просто так, за помахом чарівної палички – наші дівчата поступово об’єднували тренерів і уважно прислухались до побажань та пропозицій щодо роботи но-вого утворення та миттєво реагували: кількість і якість послуг, які надає клуб, постійно зростає, – у цікавий та смачний «салат краси і здоров’я» постійно додаються нові «інгредієнти». Клуб виник не просто з нічого: ідея створення подібного формату вже досить давно «зависла» у повітрі. Недарма на цікавій презентації деякі гості зізналися, що теж мріяли зробити щось подібне.

Але що ж пропонує «богиням» клуб? Багато чого! Входжу тихенько, навшпиньки (щоб не заважати!), читаю «настінні буклети» – перелік послуг клубу. Розмірковую, придивляюсь. Танці різних напрямків: сучасні, джазові, східні, латинські, стриппластика. Висловлювання емоцій мовою тіла. Дівчата в групах танцю – різні: високі, низькі, стрункі та менш… Чому ж оці різні жінки полюбляють танцювати? Можливо, їх об’єднує радість руху, оптимізм та пластика…

А ось чудовий комплекс вправ для «хребетного стовпа та суглобів», для відновлення душевної рівноваги, розвитку уяви, виховання самоконтролю… – це вже – релакс-гімнастика, плюс – гімнастика для вагітних та жінок після-родового відновлювального періоду.

Ну що ж! Бажають наші кохані бути більш гнучкими, подобатися чоловікам, мати комфорт у душі, відчувати себе набагато молодшими… Вони ще й в долоні плескають під час занять! Можливо, за принципом: дякуємо собі, що ми є!

А чи маєте бажання навчатись елементам кікбоксингу в елегантній формі, без суперника? Відчути себе у битві з тінню? А також зміцнити м’язи, схуднути, засвоїти навички самозахисту? І все це – під сучасну музику, в шаленому ритмі. Тоді займіться аеро-кікбоксингом.

Якщо вам до вподоби силові програми для всіх груп м’язів – відвідуйте курс шейпінгу. Для кожної зони тіла використовується набір вправ, який дозволяє домогтися найбільшого ефекту на проблематичній ділянці.

Дівчата плескають у долоні, а я тихенько проходжуюсь, щось шукаю.

На столику – фотоальбом. Передивляюся. Світлини сміливо відверті, художньо високоякісні. Це – фотосесії у жанрах «ню» та «гламур». Що стимулює фотографуватись в художньо-відвертих позах, без зайвого одягу? Бажання показати гарні лінії та пропорції свого, майже досконалого тіла? Бажання порадувати око та витончений смак ближнього? Можливо – бажання самоствердитись?.. Так. Так! Бути впевненою у собі: «Я така гарна! Будьте і ви такими!».

У мене вже голова обертом іде, а перелік послуг все ще не закінчено. Кабінет краси. Звичайно ж – з діагностикою обличчя та доглядом за ним. Жіночий психолог. Вечірні дискотеки для тих, кому за 30…

Всі «богині» такі різні й такі чудові! Стоять, після тренування, вже одягнуті, розмовляють і не поспішають додому. Певно, комфортно себе почувають у стінах клубу? «Якби я мала достатньо часу, сиділа би тут зранку до вечора!»…

Що їх об’єднує? Чому їм так багато треба?

Жінки більш чутливі до слова й до знаків уваги, вони запрограмовані на компліменти. Тому й хочуть бути гарними та привабливими, щоб отримати від чоловіків вищу похвалу, відчувати впевненість у собі, в своїх неперевершених жіночих якостях.

Останнім часом почав змінюватися образ життя клубу: поступово збільшується кількість чоловіків. Раптом виявилося, що справжні чоловіки допомагають реалізації жіночих мрій. .Чому? А справа в тому, що не ми, чоловіки, обираємо собі жінок, а вони обираюсь нас для себе, – такі вже у них чари. Приємні чари! І як приємно інколи бути під владою тих чудових дівочих, жіночих чарів… Тож, хлопці, вважайте за честь, що нас обрали!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також