Мукачівські міліціонери повернули додому дівчину, яка в черговий раз втекла з дому

6
0

Мукачівськими працівниками міліції була знайдена та повернута батькам 17-річна школярка, яка вже не перший раз тікає з дому. Юна жителька з с. Верхнього Коропця хотіла самостійно розпочати доросле життя в обласному центрі.

Ще 1 квітня до міліції звернулася  жінка та повідомила про те, що цього ж дня, зранку, її неповнолітня дочка пішла з дому, не повернувшись. На усі телефонні дзвінки від матері дівчина не відповідала, так як мобільний залишила вдома. На оперативні пошуки зниклої втікачки були задіяні всі можливі оперативно-розшукові заходи. В першу чергу, дівчину почали шукати у місті Мукачеві, адже в  вона вже робила спробу тікати з дому.

До розшуку зниклої дівчини було залучено засоби масової інформації міста, розвішані різні інформаційні плакати з фотокарткою школярки, які були розміщені у більшості громадських місцях, транспорті, вокзалах. Працівники міліції шукали дівчину протягом трьох тижнів. І вже 24 квітня працівники відділення кримінальної міліції у справх дітей Мукачівського міськвідділу міліції виявили зниклу безвісти дівчину  на торгівельному ринку у м.Ужгород.

Неповнолітня втікачка розповіла, що не бажає повертатися додому у свій районний центр, так як саме у Ужгороді її чекають великі перспективи. Вона зазначила, що хоче жити дорослим самостійним життям без допомоги батьків. Працівниками міліції було проведено профілактичну бесіду з втікачкою, пояснивши наскільки може бути небезпечним її перебування у чужому місті. Після всіх дій, мукачівські правоохоронці повернули дівчину додому.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також