Мукачівські міліціонери спіймали молодого хлопчину-крадія

11
0

Хпопець, викравши коштовності від сусідки, здав їх в ломбард за незначні кошти.

Як повідомляє Євгенія Красилинець, до мукачівських міліціонерів, із заявою про крадіжку, звернулася мукачівка.

Жінка повідомила, що хтось побував у її будинку та викрав звідти гроші та золоті прикраси. Отримавши повідомлення про крадіжку, правоохоронці одразу виїхали на місце пригоди, де почали проводити першочергові оперативно-розшукові заходи. Прибувши за вказаною адресою, міліціонери з’ясували, що крадій зайшов до будинку, через незачинені двері. Речі в помешканні були не розкидані, тож працівники міліції дійшли висновку, що зловмисник добре орієнтувався у будинку. Правоохоронці  опитали всіх знайомих потерпілої.

Злодія шукати довго не довелося. Ним виявився  сусід заявниці. Хлопець був частим гостем в помешканні жінки. Він неодноразово помагав їй по господарству, тож знав, що і де знаходиться. Тож, вибравши слушний момент, поки господині не було в дома він “пішов на діло”. У оселі хлопчина знайшов зололоті вироби, які в подальшому здав до ломбарду  і гроші в сумі 1000 гривень, які швиденько розтринькав на власні забаганки.

Нині за цим фактом слідчі Мукачівського  міськвідділу міліції розпочали кримінальне провадження за ознаками частини 3 статті 185 КК України ( «крадіжка, поєднана з проникненням у житло та завдала значної шкоди потерпілим»). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також