Мукачівські міліціонери відсвяткували свій день (ФОТО)

10
0

Сьогодні, 19 грудня, у мукачівському будинку культури відбувся святковий концерт до Дня працівників міліції.

У залі зібралось чимало працівників правоохоронних органів та представників міської влади. Поздоровити присутніх прийшов мер міста Золтан Ленд’єл, голова Мукачівської райради Іван Михайло, Начальник Мукачівського відділу міліції Василь Швенда та інші.

Після Українського гімну, перед присутніми виступив голова міської міліції Василь Швенда.

«Ви пов’язали свою долю з важкою героїчною професією, саме вам випало на долю боротись з порушенням правопорядку. Завдяки самовідданій службі міліціонерів міста Мукачева та Мукачівського району, за останні роки вдалося добитися позитивних результатів…Хочеться побажати, щоб Ваша мужність завжди служила людям» - сказав Василь Михайлович.

Василь Швенда запропонував вшанувати хвилиною мовчання тих міліціонерів, хто пав під час служби, а також нагородив ветеранів правоохоронних органів почесними медалями. Не забули і про мас-медіа та дітей, які перемогли у конкурсі малюнків «Міліція очима дітей».

До вітального слова запросили і міського голову Золтана Ленд’єла.

«2012 рік був складним, в тому числі і для органів внутрішніх справ. Ви доказали високий рівень вашого професіоналізму у декількох дуже важливих для України моментах, я маю на увазі «Євро-2012» та вибори і за це Вам велике спасибі.» - наголосив Золтан Золтанович.

Деякі правоохоронці були також нагороджені грамотами Мукачівської міської ради та районної ради.

Всіх присутніх розважали піснями, танцями та грі на музичних інструментах.
 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також