Мукачівські міліціонери знайшли викрадене авто (ФОТО)

5
5

Працівники патрульної служби Мукачівського міського відділу міліції «по гарячими слідами» знайшли викрадену автівку. Щоправда, машина на той час перебувала за кілька кілометрів від помешкання потерпілого і була в несправному стані.

Зранку до чергової частини міського відділу надійшло повідомлення від 61-річного пенсіонера, який повідомив, що з його гаражу, який знаходиться біля будинку, зникла машина. Олександр, тримаючи автомобіль у гаражі під вікнами свого помешкання, навіть подумати не міг, що його автівка ВАЗ 2102 згодом стане здобиччю крадіїв. Ну, по-перше, автомобіль 1982 року випуску. На таких, як стверджує чоловік, сьогодні мало хто їздить. А по-друге, роками мукачівець тримав свого «жигуля» в гаражі і жодної спроби викрасти його залізного коня не було.

Того ж дня дільничні інспектори, патрульні, оперативники відпрацьовували місто Мукачево і район. Подворовий обхід дав свої результати.  Під час спілкування з місцевими мешканцями працівники патрульної служби дізналися, що схожу автівку бачили у кущах на узбіччі грунтової дороги, поблизу заводу у смт.Кольчино  Мукачівського району. Сержанти патрульної служби міськвідділу Михайло Продан та Петро Завадяк одразу вирушили перевірити інформацію. Цього разу покази місцевих селян підтвердились. Обабіч дороги, у закинутих чагарниках була схована машина жовтого кольору, саме та, яку розшукували правоохоронці.

На місце знахідки одразу прибула слідчо-оперативна група, яка зафіксувала, що в автомобілі пошкоджений замок запалювання та задня фара стоп-сигналу. Наразі автомобіль повернутий власнику, а зловмисників, які викрали автомобіль і заховали в кущах, розшукують правоохоронці.

Дану подію внесено до журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про скоєні кримінальні правопорушення. Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за част. 1 ст.289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

Коментарі

Ч(
Читач (до редактора)

Дуже смішна стаття, розсмішили, цитую: "Того ж дня дільничні інспектори, патрульні, оперативники відпрацьовували місто Мукачево і район. Подворовий обхід дав свої результати" Наші браття "міліцішти" знають лиш шукати таких "залізних коней", ради ПІАРУ, а коли треба знайти справді порібний автомобіль, то їх ваблять гроші тих хто вкрав машину.Журналісти будьте достойніші, не пишіть таку "пустоту", це не цікаво і дуже низько з Вашої сторони. Не пишіть статті "для пенсіонерів", будьте реалістами!

ЧР
Читач(до редактора)

Дуже смішна ствття, розсмішили, цитую: "Того ж дня дільничні інспектори, патрульні, оперативники відпрацьовували місто Мукачево і район. Подворовий обхід дав свої результати" Наші браття "міліцішти" знають лиш шукати таких "залізних коней", ради ПІАРУ, а коли треба знайти справді порібний автомобіль, то їх ваблять гроші тих хто вкрав машину.Журналісти будьте достойніші, не пишіть таку "пустоту", це не цікаво і дуже низько з Вашої сторони. Не пишіть статті "для пенсіонерів", будьте реалістами!

К
Копча

Ой да орлы, ой да молодці. А мене знайти не можуть! Цікаво, а який дуринь тото цуря крав, злодійові ще й гроші треба дати, щоб такий ЛІМУЗИН хтось від хижі відогнав. Ой да молодці, ой да орлы!

Й
йа

"обабіч"))))в очах двоїться.

А
Артур

Ого! Оце так робота! Знайти в кущах автомобіль! А якби його там не кинули викрадачі то чи був би він знайдений!

Читайте також