Мукачівські муніципали взялись за "вуличних" торгашів. Є перші штрафники (ФОТО)

17
18

Працівники муніципальної поліції Мукачева активізували роботу з виявлення місць незаконної торгівлі.

Такі факти за словами керівника служби Вячеслава Романа фіксуються в різних мікрорайонах міста. Так, лише за середу складено п’ять протоколів – за торгівлю без відповідних дозволів по вулиці Т. Масарика, біля ринків міста. Тут без дозволів торгували продовольчими і непродовольчими товарами, які були розміщені на землі.

На порушників складено протоколи про адміністративні правопорушення, які будуть розглянуті на засіданні адмінкомісії, пише Мукачівська міськрада. 

Коментарі

КС
Кончена страна

Зарвалабися вже накінець

І
Іван

Велика радісна новина. Балогові опрічники ганяють пенсіонерів які заробляють копійочку на життя. Думають що якщо їх ганяти то вони підуть на гід і будуть башляти у їх карман. Та це вряд чи.

О
О

Дорвались до алигархов,под мостом,что ж вы не видите как мост сыпется на головы людям с электрички,эти же муниципалы будут отвечать за свой недосмотр,интересно по каким статьям штрафуют знаю что от145 до 155 могут,что вы к людям лезете,если хотите европейский город гляньте в сторону Мукачевприбора со стороны ж.д.,гости Нашего города могут сполна насладится европейским туристическим городом и "мудрым руководством" с ратуши,даже в Вене есть рынок б.у. называется ЛИЗИНГ.ПОЗОР,ПОЗОР,ПОЗОР дорваться до бабулек,а они за вас голосовали

П
правда

ко ко а роман на це не має морального права, бо накрався дай боже з народного майна і не знає як то жити на пенсію в 1000 грн.

В
Василь

Автор не написав.що ті люди порушили.Вони продають вживані свої речі.Як не соромно відбирати від бідних останне.Де людина може продати свої не перекуплені речі.

Р
Руснак

Так само буде і на зеленому базарі.Іде літо, чилядник із села принесе продати даяку садовину обы з голоду не здохнути а його будуть ганяти, як бродячог пса(та за пса типирь ліпше збавуть).Зробили чисток для селян збоку вольер 10на10 та сміховуться з люди. В мене велика просьба до люди, котрі мавуть юридичну освіту або компетентні в правовых вопросах:"Будьте-добрі,проінформуйте чи є якісь правові нормы по яким мож захистися селянинови, коли го женуть із території зеленого ринку?" Буду дуже вдячний!

В
віталька

Оффшор чоколадного запобіжника- то є законно, бут.молока, яку бабка сама привезе з села в город і продає за копійки, аби мала за шо ВИЖИТИ - незаконно. У мене все. Куплю автомат з бк. Як буде народ збиратись стріляти київську чмироту в "вірховній зраді"-фітькайте.

О
Овод

Чому не пропустили мій комент? Лише назвав все своїми іменами. "Муніціпальні пуцлики", "служаки Романа.С" Може він і Вам платить, шановний?

Р
Рембо

Лицемірні імпотенти, над безправним легко збиткуватись, бо не чекають адекватноі відповіді

С
Смс

Представники мун. Поліції - це люди з низьким рівнем знань. Вони тільки наповнюють бютжет за рахунок бідних верств населення , великі порушення - у них катаракта. Це мусить колись закінчитись!!!

М
мукачево

Знайшли порушника! Дайте тому чоловіку роботу з нормальною зарплатнею, то він у тому пороху стояти не буде.

И
Ичі

Як бапки в офшор то порушення нема а жебрака за свою цурбатку згноїти хочуть исе держава

В
Вася

Ви, би воювали з тими з ким треба і чим треба, а ни з бідними стариками і людьми що хоч якось пробують вижити. Цікаво що перекрили все куди мож припаркуватися, а то що вулиці не асвальтуються то все рівно, нашо коли мож стовбчики у городі побетонувати і казати як ми класно зробили. І камери накласти у центрі вби комусь машину не поцарапали, а толку, як кражі були так і дальше є пів росвигова винесли уже... . Но зато стариків треба вигнати най не торгуюють, бо то уличні торгаші то погано най не мішають... бо роботу і пенсію ви їм не можете дати. ЦИРК

Н
нотепирь

а слабо "блошинный" рынок открыть ?!

?
?

воювати із біднотов? но, се ми можеме бо злодіїв ми ся боєме, они можуть на нас ногов дубнути

ДВ
До влади

То скажіть нарешті де можна продати вживані речі.Думали буде свинський так там панівне місце зайняли цигани з обувкою .Один чоловік займає півшора і не пустить біля нього стати хоч чутьзайняти площі щоб якусь цурбатку продати.під мостом в страшній антисанітарії на скозняках?Комісіонки ставлять таку націнку що не продається а тобі нич.Де? Свинський для вживаних речей може працювати кожен день.А то раз в неділю то базару не є то погоди не є

9
999

Хорошо что президент и его команда воруют милионами и им наплевать на свой народ .А тут смотри незаконная торговля,где обещаные европейские зарплаты?

ГМ
ганьба мусорам!!!!

Но то треба бути ковдошами й жидами аби од людей послідню копийку забрати!!!!! Мені нахй ненужна така держава де обдирають мусора людей які хоть якось аби некрасти та рішили торгувати аби прожити до наступного дня.!

Читайте також