Мукачівські патрульні затримали чоловіків, один з яких, втікаючи, лякав полісменів зброєю (ФОТО, ВІДЕО)

32
19

У них було вилучено пістолет, ніж та наркотики.

На місці події патрульні побачили  біля гаражів поблизу стадіону скупчення людей, які повідомили, що кількома хвилинами раніше відбулася масова бійка, в результаті якої один із чоловіків отримав ушкодження.

Очевидиця бійки повідомила, що під час заворушення двоє невідомих мали ножі. Вона прямо вказала на громадян, які, на її думку, були причетні до події.

- Побачивши правоохоронців, молодики кинулись навтьоки з іншого боку стадіону. Швидко зорієнтувавшись та не випускаючи втікачів з поля зору, полісмени кинулися їх наздоганяти. Також полісмени помітили, що дорогою чоловік викинув у кущі невідомий предмет, як потім з’ясувалося, шприц заповнений рідиною коричневого кольору, ззовні схожою на наркотичну.  На вимоги патрульних зупинитися і припинити правопорушення чоловік не реагував, натомість витягнув предмет, схожий на зброю, а саме пістолет, та націлив на поліцейських. Однак згодом, сховавши зброю продовжив тікати. Чіткими злагодженими діями патрульні наздогнали та затримали громадянина, розповідають правоохоронці.

Оглянувши прилеглу територію, полісмени виявили і другого втікача, причетного до бійки. Чоловік переховувавася у під’їзді одного з будинків. Обох правопорушників передали слідчо-оперативній групі.

В сумці одного з молодиків виявили предмет, ззовні схожий на пістолет Форт 12 заряджений 13 патронами та ніж. В присутності понятих слідчі вилучили речові докази. 

Як дізналося Мukachevo.net затриманими виявилися два жителі с.Станово Мукачівського району віком 25 і 26 років. Один з них мав діючий дозвіл на зброю. Причина кофлікту з'ясовується. Відомості внесені до єдиого реєстру, за статею опір правоохоронцям.

Коментарі

Б
блоооот

поліцію підкуплять сто відсотків

Р
ролор

до редакції они не із станова це брехня

О
оооо

То шо глядав то має.

Г
Гість

А де це було?

А
Аптека

Серий красавчик)))

Р
руснак

опять станово й рогулі...всьо росвигово повноє сими становими й завидовами...гукани,знаєте такоє слово-самосуд?добавитеся раз...толпа вас подере

М
мукачевець

Мали би совість бандюги, на стадіоні було багато дітей !!! ще би пулемет з собою притягли! ГАНЬБА

Я
Яяя

А их корешив из Лучок коли думавуть поймати?

Т
Товкан

То зайця поаідайчика імили! Дякую типирь мало зароблю!

Д.
До .

На фото " пристрій для відстрілу гумових куль", а не бойовий пістолет.

0
007

Когда на полицейского неправлено оружие (не имеет значения боевое или нет, разбираться некогда) стрельба на поражение.

Э
Энот

То Пашкуляка баришки фодьбол бавили .А у шприцови то не наркотики то Артурка дав Манюньови витамини фодболистам продавати аби уграли от Чопейовои команди фодьбол бо ти хлопи виихали за кордон и лишили команду на розтирзание.

M
McMurphy

Тоді піди і сам покажи як треба наркоманів із стволами ловити раз такий розумний

.
.

7777, якби на тебе направили бойовий форт як на фото та ти би срав клинцями

7
7777

кіть сих поліцаїв уже мош просто лякати чимось похожим на зброю то напрошується питання - а нафіг вони такі треба??? понабирали по обявлєнію дітваків які ніхера не знають і хочуть уби порядок був на улицях. цирк шапіто!!!

І
ІА

Мені здається що пора наркоманів стріляти прямо на місці подій. Як то кажуть "не отходя от касси".

1
123

Іван, я не редакція, але поясню: так поліція пише адже не може стверджувати, що це наркотична новина, бо про це має показати експертиза, і лише після остаточно стверджувати що це наркотики. Так поліція можна написати і " пристрій схожий на пістолет, але не писати остаточно що то таке

І
Іван

Шо за маразм - зовні схожий наче наркотична речовина :-)))Де ви бачили таке висвітлювання подій? Редакція це до Вас

П
Пітьо

То мої хлопці ішли румуну валити. Не кивайте

Читайте також