Мукачівські патрульні затримали трьох волонтерів з Львова, які збирали з водіїв гроші (ФОТО)

5
2

24 жовтня мукачівські патрульні отримали анонімне повідомлення про трьох людей, які незаконно займаються волонтерською діяльністю на перехресті вулиць Духновича та Стуса.

Згодом, на місці полісмени виявили трьох молодих чоловіків з боксами для збору коштів.

Хлопці представилися працівниками благодійного фонду, які збирають гроші для хворих дітей. Вони були, вихідці зі Львова, мали при собі й оригінали дитячих медичних довідок, проте минулорічної давності.

— Оскільки в діях молодиків патрульні вбачали ознаки кримінального правопорушення, їх запросили до Мукачівського відділу поліції для з’ясування обставин та подробиць у справі, — пишуть патрульні.

Коментарі

М
Мукачівець

Я особисто дзвонив на 102 у пятницю 21 жовтня, вони вечерком, біля 17 години там промишляли. Ці молоді виродки, без совісті, разом із фондами наживаються на чужих бідах і на людяності наших краян.А коли дійсно треба допомогти, то люди зневірені і не мають вже можливості. ДЕРЖАВА МАЛА Б ЗАЙНЯТИСЯ ЦИМИ ФОНДАМИ! ЛЮДИ НЕ ДАВАЙТЕ ГРОШІ ФОНДАМ!!!

Г
Галіція

Галичина навчить Україну як потрібно жити.Ці кенти тут гроші зшибають, другі ...до 1тис. авто на кордоні Польщею стоять кожен день, по типу бізнєссу....там купив, тут продав .

Читайте також